''Treba biti strpljiv''

Glasom je rastopio ženska srca, onu pravu još traži, ali ne gubi optimizam: "Mislim da će se neka cura javiti"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent: Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić +9 Mark Bagarić Galerija

Mark Bagarić, koji je u showu "Supertalent" osvojio zlatni gumb, otkrio nam je što bi napravio da pobijedi u showu, a priznao je i kako se nada da će se javiti djevojke.

Mark Bagarić svojim je glasom oduševio gledatelje i žiri showa "Supertalent" te od Janka Popovića Volarića dobio zlatni gumb, kojim se direktno plasirao u polufinale.

Pogledaj i ovo Mark Bagarić ''Teško je to naći...'' Mark Bagarić progovorio o budućoj supruzi i djeci: ''Romantična sam duša, što Bog da, bit će''

Ovo mu nije bio prvi javni nastup jer se već natjecao u njemačkom talent showu, iz kojega, kako kaže, nosi vrlo pozitivna iskustva, no zlatnom gumbu se ipak nije nadao.

"Zlatni gumb je za mene bio veliko iznenađenje i nešto sasvim neočekivano. Na audiciji Supertalenta dao sam sve od sebe, a tako pozitivan ishod audicije zaista nisam očekivao", priznao je za DNEVNIK.HR 27-godišnji Mark, koji je odrastao u Berlinu, ali se zbog obitelji preselio u Hrvatsku.

"U Zagreb sam se preselio prije dvije godine, odnosno u listopadu 2019., nakon što su se moji roditelji umirovili. S obzirom na to da više nisu u najmlađim godinama, htio sam biti uz njih, pa smo donijeli odluku da se preselimo u Hrvatsku", kaže, a ne skriva i koliko mu je obitelj važna.

"Obitelj i prijatelji najveća su mi podrška u životu. Podršku i veliku motivaciju pronalazim i u glazbi, koja je sastavni dio mog života već duže vrijeme", ističe Mark.

A planira li se vratiti u Njemačku?

"Teško je reći hoću li se vratiti u Njemačku jer se s takvim stvarima nikad ne zna. Zasad definitivno imam plan ostati u Hrvatskoj. Znate kako kažu - 'Never say never' - ali trenutno ne planiram povratak u Njemačku. Uvijek se mogu predomisliti, no ovdje sam jako zadovoljan, a Njemačku uvijek mogu posjetiti", iskren je. 

U showu je rekao i da nikada nije imao djevojku i priznao je da mu to teško pada te da često razmišlja kada će naći onu pravu. Zanimalo nas je je li se to možda u međuvremenu promijenilo.

"I dalje sam slobodan. Veselim se svemu što će budućnost donijeti, a najvažnije je biti strpljiv", priznaje.

"Mislim da će se tu i tamo neka cura javiti", optimističan je Mark, kojemu je kod djevojaka najvažnije da su dobre u srcu.
Cilj mu je stvoriti obitelj, a za pet godina nada se da će biti u braku i imati djecu te da će biti živ, zdrav i uspješan u glazbi.

Žiri je zaključio da nema curu jer djevojkama nije zapjevao, no kaže da je i to pokušao.

"Mnogim djevojkama se svidjelo moje pjevanje, a često sam pjevao u društvu pred svojim prijateljicama. Moram priznati da sam uvijek iskoristio mogućnost da pjevam", priznaje, a redovito pjeva i za svoje pratitelje na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mark Bagarić (@markbagaric)

"Na Instagramu često otpjevam neke pjesme poznatih pjevača, a reakcije su uvijek dobre i pozitivne. Tu i tamo dođe neka ponuda za suradnju od ljudi koji se također bave pjevanjem poput mene", kazao nam je.

Mark inače trenutačno radi kao disponent u jednoj njemačkoj firmi koja se navi proizvodnjom i distribucijom aluminijskih vrata, no priznaje da bi se rado bavio samo glazbom.

"Da pobijedim u Supertalentu, u potpunosti bih se fokusirao na svoju glazbenu karijeru", kazao nam je Mark.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Mark Bagarić +15 Mark Bagarić Celebrity Tko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila? Tvrdi da nikad nije bio u vezi, ali nakon ovoga teško da će ostati solo!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Antonio Mitar Antonio Mitar Antonio Mitar Antonio Mitar +6 Antonio Mitar Celebrity ''Napravili ste budale od nas!'' Jankova izjava bit će vam jasna kad vidite što im je učinio ovaj mladić!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene