Ima i svoj plan!

Imala je malih nesuglasica s drugim kandidatima, ali danas joj je iskreno žao: "Obje smo malo preburno reagirale u datom trenutku"

Osamnaesta emisija showa MasterChef Osamnaesta emisija showa MasterChef Nova TV 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Gregurić Marija Gregurić Marija Gregurić Dvadeset i peta emisija showa MasterChef - 4 Dvadeset i peta emisija showa MasterChef - 2 Dvadeset i četvrta emisija showa MasterChef - 9 Dvadeset i treća emisija showa MasterChef - 5 Dvadeset i prva emisija showa MasterChef - 3 Dvadeseta emisija showa MasterChef Dvadeseta emisija showa MasterChef +4 Devetnaesta emisija showa MasterChef Galerija

Marija Gregurić ispričala nam je sve o svom sudjelovanju u showu "MasterChef" i kako planira ostvariti svoj veliki san.

Za Mariju Gregurić avantura u showu "MasterChef" završila je u dvadeset i petoj epizodi, nakon što je njezin tanjur najlošije ocijenjen od strane žirija.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović objasnili su i svoju odluku Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

Marija nam je nakon ispadanja iz showa otkrila svoje dojmove i kako se snašla ispred televizijskih kamera.

"Sada kada su se dojmovi i emocije slegle malo drugačije gledam na sve. Žao mi je zbog nekih događaja kojima je zasigurno prethodilo divljanje hormona nad čime baš i nisam mogla imati kontrolu. S kamerama nisam imala problem, štoviše na njih sam potpuno zaboravila", priznala je Marija.

Nedugo prije ispadanja došlo je do nekih nesuglasica između nje i Klavdije, zbog čega sada iskreno žali.

"Žao mi je zbog nesuglasica s Klavdijom. Voljela bih da smo bile u mogućnosti riješiti to izvan kamera, obje smo malo preburno reagirale u datom trenutku. Sigurna sam da će se naše prijateljstvo započeto u MasterChefu nastaviti unatoč nesuglasicama", zaključila je Marija.

Otkrila nam je i je li nekoga smatrala velikom konkurencijom?

"Na moje drage kolege i ukućane nisam gledala kao na konkurenciju jer sam jedna od onih koji nisu došli u MasterChef po pobjedu već nešto naučiti i dobro se zabaviti", zaključila je.

Jedan od Marijinih snova je otvaranje vlastitog wine bara s jednostavnom hranom.

"Svakako da je otvorenje mog vlastitog wine bara s finim zalogajima moj san i nadam se da će se u budućnosti poklopiti neke stvari da se ostvari i taj san. Jedna stepenica u ostvarenju toga je napravljena, a to je da ću početi s kućicom za nadolazeći advent u Varaždinu gdje ću svojim gostima moći ponuditi ukusne zalogaje uz fino kuhano vino i ostale napitke", najavila je Marija.

Tijekom cijelog sudjelovanja u showu Marija je imala i veliku podršku sina Maksa.

"Moj sin Maks je ponosan na mene i moja najveća podrška", pohvalila se.

A koja je najvažnija stvar koju je naučila od žirija i tko je od njih na Vas ostavio najveći dojam?

"Najvažnija stvar koju sam naučila od žirija je zasigurno to da treba slijediti svoje snove i da upornim i predanim radom možeš sve. Sva tri člana žirija su posebni na svoj način. Hvala im na strpljenju i prenošenju znanja", poručila im je Marija.

Otkrila je i koja je najljepša stvar po kojoj će pamtiti "MasterChef".

"Zasigurno ću pamtiti show po divnim i osebujnim osobama koje sam tamo upoznala. Bez obzira na neke nesuglasice koje su riješene zahvalna sam im što sam imala prilike živjeti sa njima. Zahvalna što postoje", zaključila je.

Marija nema vlastitog favorita jer smatra da pobjedu zaslužuju svi.

"Pobjedu su zaslužili apsolutno svi kandidati koji su ušli u MasterChef kuhinju. Svatko od njih ima nešto što može biti ključno za pobjedu", pojasnila je.

Na kraju je i koji bi svoj recept iz MasterChefa izdvojila i preporučila našim čitateljima?

"Ne bih izdvojila niti jedan recept već bih preporučila da probaju napraviti sve što se spremalo u MasterChef kuhinji. Ako baš moram neki svoj, onda su to zasigurno tripice za koje sam iznimno ponosna što sam ušla među tri najbolja kandidata obzirom da je to moja trauma iz djetinjstva", zaključila je Marija.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry i Courtney Cox (Foto: Instagram) Matthew Perry (Foto: Getty Images) Matthew Perry (Foto: AFP) Matthew Perry (Foto: AFP) +0 Matthew Perry (Foto: Getty Images) Nekad i sad Zbog novih paparazzo fotki obožavanog Chandlera nikome nije svejedno, svaki put izgleda sve gore i gore

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene