Plavokosi šarmer

Svi još dobro pamte scene u kojima se skinuo do kraja, a sad je zbog uloge zaboravio da je Hrvat!

Konstantin Haag - 1 Konstantin Haag - 1 Nova TV 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Konstantin Haag - 1 Konstantin Haag - 2 Konstantin Haag - 3 In Magazin: Konstantin Haag - 6 In Magazin: Konstantin Haag - 5 In Magazin: Konstantin Haag - 2 In Magazin: Konstantin Haag - 3 In Magazin: Konstantin Haag - 1 Konstantin Haag Konstantin Haag +3 Konstantin Haag Galerija

Konstantin Haag novo je glumačko pojačanje u seriji "Dar Mar", a gledatelji su ga već imali priliku upoznati i u seriji "Drugo ime ljubavi", u kojoj se skinuo do kraja.

Uhodanoj glumačkoj ekipi iz popularne humoristične serije Nove TV "Dar Mar" pridružio se i Konstantin Haag, kojeg publika pamti i iz serije "Drugo ime ljubavi".

Pogledaj i ovo Konstantin Haag Po nečemu su vrlo različiti Naš mladi glumac ne može izbjeći usporedbe s iskusnijim kolegom i miljenikom žena: "Naravno da mi laska, ali..."

Haag je u ulozi ambicioznog i inteligentnog Nijemca Jurgena posvećenog karijeri šarmirao sve Mikuliće, a posebno Seku, a nama je otkrio postoji li ikakva sličnost između njega i lika kojeg glumi.

"Pa i nismo baš slični. Jurgen je jako fokusiran na novac. Rekao bih čak da je neki zlikovac. Koristi šarm puno bolje od mene, a i govori puno bolje njemački", kazao je Konstantin za DNEVNIK.HR.

Poziv u seriju ga je, kaže, jako obradovao, ali priznaje i da mu je nešto bilo veliki izazov.

"Drago mi je bilo vidjeti ljude iz pozadine, ekipu sa seta i neke glumce s kojima nikad nisam radio do sad. Ove uloge su uvijek izazov jer si ti nekako kao ubačen u taj svijet. Zanimljivo, svakako", govori glumac kojega su na setu Dar Mara dočekali i neki već poznati kolege.

"Iako sam sreo neke glumce s kojima sam već radio i koji su također i u ovoj seriji, scene na ovom projektu imao sam uglavnom s glumcima koje sam tek upoznao", dodaje Konstantin, koji je posebno bio uzbuđen zbog snimanja scena s Milanom Štrljićem jer mu je on bio profesor na Akademiji.

Priznaje i da je zbog uloge zaboravio koji jezik govori.

"Za vrijeme čitavog projekta sam govorio njemački. Često i van scena, što ćeš, treba se uživjeti", kaže mladi glumac koji je već stekao brojne obožavateljice u seriji "Drugo ime ljubavi", pogotovo kada se na setu skinuo do kraja.

"Gdje su te žene? Ja stalno srećem neke druge", šali se Konstantin, koji sebe još ne doživljava kao slavnu osobu.

"Ja vam više dođem kao mlađi brat kojeg netko od tih zaista slavnih glumaca mora povesti na posao", smatra glumac.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Konstantin Haag (@konstantinhaag)

Kada je riječ o planovima za budućnost, dosta je tajanstven, a ne skriva i zašto.

"Idem, kao i uvijek, projekt po projekt. Uvijek imam nove ideje. Neću ih otkriti jer ćete mi ih ukrasti. Lijepo mi je što mogu raditi u ovim težim vremenima", kaže Konstantin.

Nije puno rječit ni kada je riječ o njegovu ljubavnom životu, a poznato je da se na setu serije "Drugo ime ljubavi" zaljubio u kolegicu Jagodu Kumrić, no sada je ne spominje.

"To nikog ionako ne zanima, ali mogu reći da sam u odličnoj životnoj fazi", kratko je poručio za kraj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene