''Bilo mi je neugodno''

Srećko je napustio Farmu: "Svi su me gledali kao 'vidi Srećka, njega nitko ne voli''

Srecko Vucic (Foto: PR) Srecko Vucic (Foto: PR) PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Srecko Vucic (Foto: PR) Srecko Vucic (Foto: PR) Srecko Vucic (Foto: PR) Srecko Vucic (Foto: PR) +0 Srecko Vucic Farma (Foto: PR) Galerija

Srećko je na Farmi proveo 12 tjedana.

Iako je bio samo korak do finalnog tjedna, Srećko Vučić predao je dvoboj te je za njega natjecanje u showu "Farma" završilo.

Pogledaj i ovo Ivana Paris - 2 "Samo slabići odustaju" Naša bivša misica požalila se na zdravstvene probleme s kojima se suočila: ''Pomolite se Bogu svako jutro, jer Vas je probudio...''

Iza "dobrog diva" sada je dvanaest tjedana provedenih na farmi. Srećko nam je otkrio kako se osjećao kad ga nitko iz vanjskog svijeta nije došao posjetiti, je li zadovoljan sobom, ali i kome je predstavljao prepreku. A kako Srećko uspoređuje Farmu s '91, doznajte u nastavku.

Je li Farma opravdala tvoja očekivanja? Farma je za mene bila velika avantura. Svi su me odgovarali od toga da idem i rekli su da će mi biti oskudna hrana - i pogodili su. Ja sam tamo došao i u glavi si postavio kao da je sada '91, samo više nisam na prvoj crti kako sam ja bio, nego smo malo u pozadini. Kao neki ratni mood, ali nema opasnosti i nema oružja. Ali ipak na kraju svega, Farma je za mene možda korak previše.

Na obiteljskom sastanku Dreli si rekao da nisi spreman za dvoboj pa je Drele odlučio pozvati liječnicu da te pregleda. Kada si rekao da nisi spreman jesi li mislio da će farmeri promijeniti svoj odabir prvog duelista?

Doktorica je rekla da nisam spreman za guranje kola, a to je moj adut. Tu me se svi boje. Ali ako ne mogu gurati kola, onda ne mogu ni visiti na štangi. I meni je na kraju bilo svejedno koga ću uzeti jer će oni koga god odaberem uzeti štangu jer ja tu imam nula posto šanse. I eto odabrao sam Mateu, predao sam borbu i čestitao pobjednici. Ne bi ja to tako olako pustio, ali znam da u finalu nemam šanse.

Nakon što si na obiteljskom sastanku rekao da nisi spreman za dvoboj, kod farmera su se javile burne reakcija, a posebno kod Ozrena koji ti je otvoreno rekao da si kriv za tu situaciju. Za njega si nakon toga rekao da je zao. Zašto točno?

Ozren je najstariji muški iza mene. On bi htio biti alfa mužjak, a ja mu tu predstavljam prepreku. Ja sve rješavam mirnim putem, a on sve rješava galamom. Kad god me je pisao na pločicu nikad me nije gledao u oči. On dok je trijezan je super dečko i uvijek će pomoći. I došao je taj dvanaesti tjedan i sve ih je napuntao protiv mene. Onda ta neka radiologija, radiostezija...ne znam što točno, iskreno ne vjerujem u to. Jedino na meni to nije radio i na Štefici. Mislim da je to zato što nas ne može obmaniti.

Na odabiru sluge i sluškinje, tvoje ime se često pisalo na pločice. Najčešći razlog bio je taj da najmanje pridonosiš na farmi. Jesi li ipak mogao malo više se potruditi i doprinjeti na farmi? Jesi li dao sve od sebe?

Dao sam sve od sebe. Da sam mogao malo više, možda jesam. Ja bih dečkima rekao da me boli kičma i da ne bih htio da mi bude još gore. Oni su to onako nevoljko prihvatili. Oni svi vide hrpu tableta koje ja pijem, ali oni to neće priznati jer je tu pola milje u igri.

Farmerima su došli neki članovi obitelji na farmi. Međutim, tebi nije došao nitko i rekao si da ti mama ne može doći. No, jesi li ipak možda očekivao da bi mogao doći neki prijatelj?

Došla je rodbina svima osim meni. Nisam ni vjerovao baš da će mi mama doći. Žena ima 67 godina, na štaki je i ne zna voziti auto. Meni je bilo malo neugodno zbog ostalih. Svi su me gledali kao 'Vidi Srećka nitko ga ne voli!', kao trinaesto prase. U jednu ruku mi je i bilo drago. Ja sam jako nježna osoba, ali to pokušavam sakriti. Da mi je došla mama ja bih plakao ko tužna godina od muke. I njoj bi bilo teško.

Je li ti žao što si ispao s obzirom na to da si jako daleko dogurao? Biti u dvanaestom tjednu, a ne ući u trinaesti, to vam je kao doći u Rim, a ne vidjeti papu. S jedne strane mi je žao zbog toga, a s druge strane nije, jer nisam ja materijal za šampiona.

Sada kada si ispao u dvanaestom tjednu, možeš li reći da si zadovoljan sobom?

Došao sam skoro do finala. Možda sam mogao bolje, možda sam mogao gore, ali ja sam zadovoljan sobom. Cure tu sam! Smršavio sam petnaest kila! Bradu ćemo poštucati i to je to! Hahahaha

Više informacija o ovogodišnjoj Farmi saznajte na farma.novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene