Billyja Campbella proslavila je uloga u "Dinastiji", a zatim i film s Jennifer Lopez "Sad je dosta" u kojem je prvi put zaigrao negativca.

Galerija


Jedna od prvih uloga koja je proslavila glumca Billyja Campbella bila je ona u kultnoj seriji "Dinastija".

Vezani članci Mirna Naiia Marić Zanosna Hrvatica odlazi u SAD po krunu Miss Universe svijeta, a nacionalna haljina mami uzdahe! Jennifer Lopez Jennifer Lopez na događaju na kojem je gost bio i premijer Plenković istaknula dekolte s kakvim je već dugo nismo vidjeli

Upravo je tada, 80-ih, zahvaljujući svojoj djevojci, Billy posjetio Hrvatsku, točnije Split. Trideset godina kasnije, Billy je ponovno u Lijepoj našoj zahvaljujući NEM-u, no ovoga puta u Zagrebu.

"Bilo nam je lijepo u Splitu. Pili smo puno votke u pizzeriji. Ali osim te mamurnosti, stvarno mi se svidjelo tamo", otkrio je odmah na početku našoj Ivani Nanut te priznao kako je dan prije šetao Zagrebom do katedrale te kako mu je bilo divno.

U metropoli Billy promovira seriju "Cardinal" u kojoj već 4 godine glumi detektiva koji s partnericom rješava misteriozne slučajeve ubojstva. Ipak, ulogu je prvi odbio.

"Obećao sam supruzi da ću biti uz nju tijekom zadnje godine studija, jer smo imali malo dijete. Tri tjedna kasnije moj menadžer me pitao jesam li stvarno odbio ulogu. Tada sam pomislio da moram prihvatiti, da je to znak. Rekao sam ženi i dao joj da pročita scenarij. Rekla je da moram prihvatiti. Onda sam zaplakao i pročitao romane."

Nakon što mu je Ivana istaknula kako ima divnu ženu, legendarni glumac složio se s tim. "Puno je žrtvovala da mogu snimiti seriju."

"Imao sam uvijek dječačko lice pa mi nisu dopuštali da glumim zrele ljude. Sve to je promijenio film s Jennifer Lopez kada sam odigrao negativca", priznao je u nastavku, a latino diva baš je njega htjela vidjeti u toj ulozi.

"Na kraju filma imamo veliku scenu tučnjave. Žilava je. To ne možete izvoditi bez povremene ozljede. Natukla mi je rebra, a ja sam je nekoliko puta pošteno udario", istaknuo je Billy.

Što je još otkrio o svom privatnom životu Ivani Nanut, saznajte u videu u našoj galeriji.

Lepa Brena odgovorila hrvatskim generalima: "Meni je prvoj bilo mjesto tamo, došla sam s porukom ljubavi"