Poznata i u Hollywoodu

Alex Dojčinović stoji s obje noge čvrsto na zemlji: "Imam dovoljno toga reći da ne miješam poslovno i privatno"

Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) Aleksandra Dojčinović (FOTO: Anamaria Batur) Aleksandra Dojčinović (FOTO: Anamaria Batur) +0 Aleksandra Dojčinović (Foto: Instagram) Galerija

Žena čije kreacije obožavaju domaće i svjetski poznate dame posljednjih je dana u velikoj gužvi.

20. studenog u legendarnoj Kockici očekuja nas još jedna samostalna revije poznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Pogledaj i ovo showbuzz divan suvenir Aleksandra Dojčinović počastila našu obalu modnim biserom, pridružila joj se i jedna od naših najljepših sportašica

Žena čije kreacije obožavaju domaće, ali i svjetski poznate dame posljednjih je dana u velikoj gužvi, jer će za nekoliko dana publici pokazati još jednu glamuroznu kolekciju.

Nakon Meštrovićevog ateljea, Glazbenog zavoda i Glavnog kolodvora, njezina 6. po redu samostalna revija održat će se u legendarnoj zagrebačkoj zgradi Kockici na Prisavlju. Zašto baš ta lokacija, kakve ćemo kreacije vidjeti na pisti te kako su njezine haljine postale popularne među svjetskim poznatim glumicama i manekenkama, simpatična Aleks otkrila nam je u kratkom, ali slatkom intervjuu.

"Kockica je, usudim se reći, jedna jako posebna lokacija. Osim što se radi o spomeniku kulture, to je jedna zgrada koja ima zaistu posebnu priču, puna predivnih, velikih umjetničkih djela za koje ljude niti ne znaju. Tako sam se i ovaj put potrudila Zagrepčanima prikazati grad Zagreb na jedan novi način. Važno mi je da moje revije imaju neku pozadinsku priču", započinje Aleksandra novu modnu priču iz svoje kreativne radionice. "Sada pričamo o Kockici, o kockicama koje su vrlo popularne doduše, ali zaista mi mali izvoznici vapimo za pravim identiteom koji ima svoju širinu i to je jedna jasna poruka koju želim poslati prema van."

Na pisti za nekoliko dana tako možemo očekivati šljokice, kratke haljine, naglašena ramena, ekskluzivnootkriva Aleks čije su kreacije posljednjih mjeseci nosile brojne svjetski poznate glumice i manekenke. Kaley Cuoco, zvijezda serije "Teorija velikog praska", Victoria's Secret anđelica Jasmine Tookes, bivša Spajsica Mel B, Leighton Meester, zvijezda teen serije "Gossip Girl", samo su neke od dama koje su o Lei Lou kreacijama proširile glas i u Hollywoodu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by by aleksandra dojcinovic (@leilou_by_alex) on

"To je jedan dugotrajan put. Javnost nešto percipira kao 'aha, sada tamo netko nosi njezine haljine, ali iza toga je dugogodišnji rad i trud i puno, puno neprospavanih noći", poručuje dizajnerica koja kreira već više od desetljeća te svojim kreacijama dodatno uljepšava pripadnice nježnijeg spola. Na potencijalnu ljubomoru javnosti i kolega se ne obazire te poručuje kako sama nije ljubomorna na druge te kako ju veseli svaki uspjeh ljudi oko nje.

"Ja želim oblačiti sretne žene. Odjeća mora činiti ženu sretnom", odlučno ističe Aleksandra koja je i sama uvijek beprijekorno dotjerana. "Dižem se oko 6 ujutro, u 7 krećem na posao. Ne bih rekla da previše vremena posvećujem tome što oblačim. Ujutro obučem ono u čemu se osjećam ugodno, ovisno o tome što me čeka taj dan. Ima dana kao što su ovi posljednji kada cijeli dan provedem u radioni tako da sam ponekad samo u tajicama i običnoj pamučnoj majici. Ipak, volim se lijepo dotjerati, uživam u tome, ali to sve kod mene dolazi spontano, jer tako bi i trebalo biti. Moda nije nešto s čime bi trebali razbijati glavu."

Zanimao nas je i njezin odnos s domaćim medijima, no Aleks odlučno poručuje kako je on uvijek bio fer i korektan, čak i kada je u pitanju njezin privatni život o kojem se ne zna mnogo. "Uvijek sam glumicu Cate Blanchett isticala kao uzor. Ona bi trebala biti uzor mnogima, kao prava dama koja privatni život drži po strani. Mislim da imam dovoljno toga reći da nemam potrebu miješati privatno i poslovno, a i po prirodi sam šutljiv tip. Sigurna sam kako s domaćim medijima imam korektan odnos i da su i oni zadovoljni sa mnom."

O njoj su pisali i svjetski poznati časopisi za što Aleks poručuje da je prekrasno, no nikada ne dopušta da ju to ponese u visine. "To ne smije utjecati na moj ego. Dokle god takav projekt donosi dobro mojoj tvrtci i radnicima, to je ispravno", zaključuje.

Nakon revije, dizajnerica u prosincu planira godišnji odmor i putovanje na kojem će se opustiti, a što nam je još otkrila o sebi i sve uspješnijoj karijeri, saznajte u videu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +3 Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Celebrity 12-godišnja kći Angeline Jolie i Brada Pitta sve manje sliči na djevojčicu

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Profimedia) Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Profimedia) Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Instagram) Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Instagram) +2 Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Instagram) Celebrity Ovo nije lutka, već muškarac koji je napravio više od 100 kirurških zahvata

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene