Milena Vasić pohvalila je Tarika Filipovića, za čije rečenice iz serije "Konak kod Hilmije" kaže da će se prepričavati.

Galerija Milena Vasić - 5 Milena Vasić - 6 Milena Vasić - 4 +2 Milena Vasić - 3

Milena Vasić (43) u humorističnoj seriji Nove TV "Konak kod Hilmije" odigrala je jednu od glavnih uloga uz poznate glumce Tarika Filipovića i Emira Hadžihafizbegovića. 

Vezani članci Tarik FIlipović i Severina Tarik Filipović javno podijelio što ga veže sa Severinom i posvetio joj poprilično dugu poruku In Magazin: Velika proslava rođendana Severine - 4 Usijana atmosfera i neobična torta: Pogledajte video sa Sevkinog rođendana koji je više izgledao kao veliko svadbeno slavlje!

Milena je utjelovila Rahaelu Kohen, a objasnila je o kakvom je liku riječ. "Rahaela je nježna, tiha i preplašena Židovka koja pokušava u vihoru ratnog ludila spasiti židovsko naslijeđe i najvrjedniji dokument hebrejske kulture, a to je Hagada", ispričala je glumica. 

Dodala je kako je Rahaela topla i šarmantna, ali i snalažljiva i odlučna kao svaka prava žena koja treba doći do svog cilja. Milenu je začudilo pitanje o zabavnim anegdotama na setu. "Što me pitate? U Sarajevu sa prešarmantnom ekipom Sarajlija je li bilo anegdota? Pa oni su sinonim za smijeh, dobru atmosferu i anegdote!" istaknula je. 

Vasić kaže kako je divno radila s kolegama jer su glumci nevjerojatno predani i vrijedni, ali i cijela ekipa sa snimanja. "Naravno, sve polazi od redatelja koji je svojom disciplinom i pripremom omogućio glumcima besprijekornu posvećenost te opuštenost i ljepotu rada", rekla je. Otkrila je i kako je sa redateljem serije Elmirom Jukićem stalno u kontaktu i nada se nastavku snimanja. 

Milena je snimala s poznatim regionalnim glumcima Emirom i Tarikom, u čemu je uživala. "Čast mi je bila surađivati s Tarikom, mislim da je napravio predivnu ulogu. Mnogi će prepričavati njegove rečenice i krilatice, a Emir, ah, Emir, veliki, najveći, divan glumac. Moj Hilmija", ispričala je. 

Otkrila je i jednu anegdotu o kolegi. "Teško mogu prepričati anegdotu kada Emir naručuje baklave za svoje prijatelje u Beogradu i Zagrebu, a da ih mi glumci nosimo...", rekla je Milena. 

Glumica ističe kako ima sreće što posjeduje komad zemlje na kojem je provodila vrijeme tijekom karantene zbog koronavirusa. "Radila sam u vrtu, uzgajala cvijeće, jednom riječju oporavlja se", objasnila je. Usto je svirala klavir i to joj je jako godilo. 

Milena je odigrala nebrojene uloge, često glumi u serijama, a ističe kako se možda najviše pamti prva filmska uloga. "U pitanju je film 'Konji Vrani' u režiji pokojnog Ljubiše Samardžića. S tim sam filmom bila na Pulskom Festivalu. Aplauz u Pulskoj Areni pamtit ću cijeli život. Hvala Ljubiši na prilici i prije svega na divnom druženju", rekla je glumica. 

Kaže kako je sklona improvizaciji u predstavama kada nastane problem, pa to postane sredstvo za spas. Tijekom predstave u Jugoslavenskom dramskom kazalištu u Beogradu tijekom izvedbe "Kostane" neočekivano je nestala struja. "U njoj sam pjevala vranjske pjesme tako da je zaista bilo primjereno u tom trenu kada je nestala struja da se mrak i tišina zamijene glasom i pjesmom. Kolege su me podržale i pjevali smo", ispričala je Vasić.

Milena je od 2014. u braku s redateljem Jugom Radivojevićem i imaju petogodišnjeg sina Lava. Iz prvog braka ima kćer Lanu i sina Nikolu. Kada ne radi i ima vremena, trudi se putovati s djecom, pričati i učiti. 

"Promjena je jedina konstanta. Djeca su pametni ljudi i sve dobro razumiju samo ako ste iskreni", istaknula je. Otkrila je i kako će njezino ljeto izgledati s obzirom na koronavirus. 

"Iskreno, svakoga jutra čekam izvještaj hoće li Srbija biti ponovno na listi za ulazak u Hrvatsku. Ima toliko mjesta i prijatelja koje želim posjetiti. Ako ne, posvetit ću se surfanju s veslom po jezerima", zaključila je glumica. 

Seksi Smith na kojeg je pala Samantha iz ''Seksa i grada'' danas nimalo ne sliči sebi, teško je povjerovati da je to zbilja on! Jason Lewis Jason Lewis Jason Lewis - 7 +5 Jason Lewis - 6
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju