Trud se isplati!

Davor i Valentina komentirali nam svoj nastup: "Ne da to nismo očekivali, već smo bili u potpunom šoku!"

Davor Garić i Valentina Walme komentiraju svoj nastup (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Davor Garić i Valentina Walme komentiraju svoj nastup (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Davor Garić i Valentina Walme komentiraju svoj nastup (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Davor Garić i Valentina Walme komentiraju svoj nastup (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama: Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ples sa zvijezdama: Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Galerija

Davor Garić i Valentina Walme u četvrtoj su emisija showa "Ples sa zvijezdama" plesali cha cha cha.

Novinara Davora Garića i njegovu plesnu partnericu Valentinu Walme imamo priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama", na čijoj pozornici iz nedjelje u nedjelju ovaj plesni par uživa i zabavlja nas vrućim koreografijama. 

Pogledaj i ovo Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Iskrena i slatka Valentina priznala da joj se ostvario san: "Od transformacije do partnera, ovo mi je najdraže"

Davora i Valentinu zamolili smo da nam zajedno prokomentiraju svoj posljednji nastup kada su otplesali cha cha cha za što su dobili pohvale žirija.

"Kad je Valentina na ekranu, ne možeš maknut pogled", odmah je na početku sa smiješkom zaključio Davor.

"Mi smo bili automehaničar i navijačica usred pustinje, gdje ona dolazi na romobilu s pokvarenim volanom. Imali smo sve moguće rekvizite, gume, romobil, pompone. Spajamo nespojivo", otkrili su nam Davor i Valentina.

"Nama uvijek prigovaraju kako nemamo dovoljno plesnih koraka ali sada smo ih u cha chi nabrijali i napucali samo da je ples", izjavio je Davor koji ozbiljno shvaća komentare i kritike žirija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Valentina se s njime složila i otkrila kako je zadovoljna otplesanim i kako su postigli svoj cilj. 

"Cilj nam je bio razbit kruti gornji dio i mislim da smo to sad baš dobili", zaključila je Valentina.

Žiri im je rekao kako im je ovo bio najbolji ples do sada ali njime je zapravo najbolji bio tango. Bio je i najbolje ocjenjen.

"Cha cha nam je bila dosta naporna, pogotovo meni jer su to sve meni neprirodni pokreti. Morali smo misliti na rame, bok, stopalo. Ali ovaj free dio nam je najbolje išao", primijetio je Davor, a Valentina dodala kako je to zapravo bila njegova ideja.

"Davor sudjeluje u svakoj koreografiji i to gledatelji vjerojatno ne znaju. A ne znaju i da smo zapravo ovu koreografiju napravili tek u četvrtak, dva dana prije livea. Tako da vam želimo reći da privatnog života nemamo. Malo nam je to bio stres ali mi najbolje funkcioniramo pod stresom", otkrila nam je Valentina.

Nakon nastupa ovaj simpatični par dobiva brojne pohvale i pozitivne komentare svojih obožavatelja i navijača, no jednom je stvarno nisu nadali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

"Podrška od ljudi koji nam šalju komplimente stvarno nam puno znači, dobili smo ne znam koliko crteža nas dvoje i koreografija. Ne da to nisam očekivao, nego sam bio u potpunom šoku. Rade nam GIF-ove, zezancije, toliko dobivamo prekrasnih komentara da je to ono što nas zapravo nekako nosi naprijed", priznao je Davor.

Uz ogromnu podršku koju dobivaju, Valentini je još nešto iznimno drago i puno joj znači.

"Meni je kao mentoru najdraže kad netko pohvali Davora jer to znači da se taj trud od toliko tih treninga isplatio. Ako se vidi napredak to je stvarno najveći kompliment", Valentina.

Davora i Valetinu gledat ćemo već sutra u petoj epizoda showa, za kada su nam pripremili opet nešto posebno i vatreno. 

"Dragi naši i dalje nas bodrite, podržavajte kao do sada, mi ćemo biti beskrajno zahvalni. Zauzvrat ćemo vam dati show. Hvala na svoj motivaciji i gledajte nas u nedjelju", poručili su Davor i Valentina svojim obožavateljima.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Lowe (Foto: Instagram) Rob Lowe (Foto: Getty Images) Rob Lowe (Foto: Getty Images) Rob Lowe (Foto: Getty Images) +5 Rob Lowe (Foto: Getty Images) Celebrity Skinuo majicu i pokazao isklesani torzo s 55 godina: "Ovo je najgora stvar koja se dogodila Instagramu"


 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene