Gdje ide ovaj svijet?

Prelijepu manekenku napali zbog ove fotografije s prijateljicom: "Htjela si ispasti ljepša od nje"

Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +0 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Galerija

Radi se o manekenki i glumici Emily Ratajkowski koja ima i jedno od najljepših lica i tijela u industriji.

27-godišnja manekenka Emily Ratajkowski ponovno se našla na meti kritika.

Pogledaj i ovo showbuzz Tijelo božice Bikiniji joj stoje kao saliveni: Sama sebi je najbolja reklama, jer tko bi odolio oblinama ove lijepe brinete?

Radi se o manekenki i glumici koja ima i jedno od najljepših lica i tijela u industriji, no često je na meti internetskih trolova koji joj poručuju da je premršava te takva šalje krivu poruku djevojkama i ženama diljem svijeta.

A da ti isti trolovi postaju sve gori i gori, svjedoči činjenica da je novi virtualni napad na Emily doista grozan, a uključuje i njezinu blisku prijateljicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Naime, manekenka je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj s punašnijom prijateljicom uživa na plaži, a dio "obožavatelja" poručio joj je kako je fotografiju objavila s namjerom da ispadne ljepša i mršavija od prijateljice.

Neki su ju pritom upitali kakva je ona prijateljica, a koliko su prešli granicu, dokazala je i reakcija manekenke koja inače nije poznata po obračunima s trolovima.

"Ovi hetjeri doista nisu normalni. Samo zato što ste navikli vidjeti određeni tip tijela na mom Instagram profilu, to ne znači da se samo on smatra 'idealnim'", poručila im je u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Nakon fotografije s prijateljicom, slavna manekenka nastavila je objavljivati seksi fotografije kao i inače. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) +3 Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Getty Images) Celebrity Paris Hilton poslije 19 godina otkrila što se dogodilo u noći kada je izašla s Britney i Lindsay

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene