Prošlog utorka kraljevski par napravio je zajednički profil na Instagramu na veselje svojih obožavatelja.

Galerija


Bivša američka glumica Meghan Markle nestala je s društvenih mreža udajom za princa Harryja.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Od skandala i svađa do rođenja bebe: Prva godina puna kontroverznih trenutaka Crkveni obred kraljevskog vjenčanja (Foto: PIXSELL) - 8 Prisjetimo se kako je izgledalo vjenčanje Meghan i Harryja: Bajkovita ljubavna priča koja je završila brakom

Ipak, prošlog utorka kraljevski par, koji s nestrpljenjem očekuje rođenje prvog djeteta, napravio je zajednički profil na Instagramu na veselje svih svojih obožavatelja.

Profil koji nosi ime Sussex Royal te zasad ima samo dvije objave jedan je od prvih koraka prema neovisnosti kraljevskog para nakon objave odluke o razdvajanju kućanstava od princa Williama i Kate Middleton u ožujku.

Profil je uspio srušiti i Guinnessov rekord zbog činjenice da je u manje od 6 sati nakon otvaranja skupio milijun obožavatelja. U ovom ih je trenutku čak 3,3 milijuna, pa ne treba posebno objašnjavati kakvo je oduševljenje izazvao u javnosti.

"Dobro došli na naš službeni profil na Instagramu. Radujemo se što ćemo s vama moći podijeliti svoj rad koji nas pokreće, stvari koje podržavamo, važne najave, ali i priliku da u centar pozornosti stavimo važna pitanja. Zahvaljujemo vam na vašoj podršci i dobro došli – Harry i Meghan", piše pored prve objave s nekoliko fotografija kraljevskog para. 

Par je prethodno bio povezan s javnošću putem službenih profila Kensingtonske palače koja je redovito ovim putem, među ostalim, obavještavala o aktivnostima oba kraljevska para.

Harryju i Meghan trebalo je svega 5 sati i 45 minuta za rušenje dosadašnjeg rekorda u ovoj kategoriji koji je držao korejski glazbenik Kang Daniel s 11 sati i 36 minuta.

To se zove pometanje konkurencije! 

Srpska voditeljica objavila prvu fotografiju iz bolnice nakon što joj je autobus otkinuo ruku