Žene u prvom planu

FOTO Pamte samo sretne dane: Slavne dive uživaju punim plućima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Protekli su tjedan na Instagramu obilježile slavne dame koje su s fanovima dijelile emotivne trenutke sreće i ponosa s najbližima, što s obitelji, a što s prijateljima.

Tjedan na izmaku na popularnom su Instagramu obilježile slavne dame nizom sretnih i ponosnih trenutaka sa svojim bližnjima. Neke su se provodile s prijateljicama, neke s obitelji, a neke od njih doživjele su dane najvećeg ponosa.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara - 2 ljepotica! Vergara oduševila pojavom u zelenom bikiniju, tko bi rekao da ima 51 godinu? Za nju vrijeme kao da je stalo!

Neke zvijezde se sunčaju, dok druge izazivaju burne kritike na Internetu

Sofia Vergara

Vatrena ljepotica cijeli je tjedan na putu, točnije, press turi s kolegicom Reese Witherspoon, s kojom promovira zajednički novi film 'Hot Pursuit'. Čini se kako su Sofia i Reese postale prave prijatljice, uz svo vrijeme koje provode zajedno, djevojke se i odlično zabavljaju, a svaki trenutak bilježe na Instagramu.

 

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Put putujem... Kako putuju domaće dive?

 

Kim Kardashian

Svjetska reality zvijezda Kim Kardashian objavila je fotku svoje preslatke kćerkice North s nedavnog putovanja u Armeniju. Fotka je još posebnija jer se malena smije od uha do uha, što nije čest slučaj u javnosti. North na slici odmjerava svoju malu nožicu s tatinim velikim stopalom.

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Rihanna

Riri je već skoro tjedan dana na Havajima, gdje je kao djeveruša prisustvovala vjenčanju svoje asistentice. Vjenčanje se održalo u ponedjeljak, no Rihanna je odlučila još malo uživati na Havajima pa tako plovi predivnim otocima, uživa u pecanju i partijanju s prijateljima. To se zove uživancija!

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

FOTO Domaća poznata lica bez šminke

 

Taylor Swift

Taylor je prošli tjedan iz ruku svoje mame primila nagradu za poseban doprinos country glazbi na dodjeli American Country Music Awards u Arlingtonu. Emotivan trenutak između majke i kćeri raznježio je svijet, a pogotovo s obzirom na informaciju koju je Taylor par dana prije podijelila s javnošću. Naime, njezina mama Andrea oboljela je od raka, a Taylor je svojim javnim istupom htjela potaknuti obožavatelje da razgovaraju sa svojim roditeljima i nagovore ih da odu na pregled.

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

Milla Jovovich

Zvijezda holivudskih fimova i slavni supermodel ukrajinskog podrijetla Milla Jovovich prije skoro mjesec dana drugi je put postala mama. Malenu Dashiel ubrzo nakon rođenja 'upoznala' je s javnošću, a ovaj je tjedan na Instagramu objavila preslatku fotku sa svoja dva mala anđela, novorođenom Dashiel i 7-godišnjom Ever Gabo. Vidi se kako Milla dosita uživa u danima potpune obiteljske sreće.

 

A photo posted by Milla Jovovich (@millajovovich) on

 

A photo posted by Milla Jovovich (@millajovovich) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene