Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tjedan iza nas obilježile su seksi poze slavnih... Uživajte!


Ovog su tjedna na Instagramu dominirale sestre Kardashian, jedan zgodni zaštitar i naša Nina Badrić.

Pokraj ove 'pozadine' zaboravite na sve strahove...

Vezani članci Nina Badrić Nina Badrić zbunila fanove fotkom koju je objavila, neki su se zapitali je li to njezina dvojnica Slika nije dostupna Da je Instagram natjecanje, tko bi pobijedio?

Sestre Kardashian bile su na odmoru na Tajlandu s obitelji. I dok je Khloe uživala naslikavajući se u kupaćem kostimu kao 'kapetan broda', Kendall Jenner bila je odvažnija pa je 'letila' iznad džungle, a pritom njezina stražnjica nije mogla proći nezamijećeno.

Žene diljem svijeta zaludio je Guilherme Leao, 22-godišnji zaštitar u metrou u Sao Paulu. Guilherme je postao instant-zvijezda nakon što je njegova fotografija počela kružiti internetom.

Ovaj zgodni zaštitar svakodnevno se bori s brojnim obožavateljicama koje se žele fotografirati s njim pa ga to ometa u obavljanju posla. No, to su ipak slatke muke.

No, i naša Nina Badrić osvanula je u ništa manje zavodljivom izdanju. Pjevačica je objavila provokativnu fotografiju kojom je otkrila stihove iz svoje nove pjesme, a njezini obožavatelji 'ludi su' od iščekivanja novog Nininog hita.