Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pogledajte kako je prošao još jedan tjedan na Instagramu.


Ovaj tjedan Instagram je bio u znaku Oscara i vježbanja.

Šišanje, poziranje i boravak na toaletu - Pogledajte pripreme za Oscar!

Vezani članci Slavni o važnosti poljupca - 10 Domaće zvijezde nam otkrile kakve poljupce preferiraju: "Ako se frajer loše ljubi, nema šanse" Žiri showa Tvoje lice zvuči poznato Novi žiri showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ima važnu poruku za gledatelje, pogledajte o čemu je riječ!

Slavne holivudske zvijezde hvalile su se na svojim Instagram profilima i prije i poslije dodjele Oscara. Poziranje s pizzom i bez nje, modni detalji i toalete krasile su ovu društvenu mrežu.

Svaki muškarac želi biti dio Rihanninog osoblja. Jednom je to pošlo za rukom i sada uživa. Dok se pjevačica sprema za modne revije na pariškom Tjednu mode, jedan od osoblja koristi priliku da provjeri što se krije ispod njene haljine.

Domaće su zvijezde pak tjedan odlučile iskoristiti za vježbanje u teretani pa je tako Nives Celzijus objavila fotografiju na kojoj u opuštenom izdanju svoje tijelo dovodi u top formu. Za vježbanje us joj potrebne samo gaćice i grudinja, a u opisu je napisala: 'Hubby se malo rajca dok treniram.' Tko zna kako je trening završio...

I pjevačica Maja Šuput vježbala je u teretani, no njoj nije išlo tako lako kao Nives. Maja je objavila video svog vježbanja, a vrlo razgovjetno ju se može čuti dok viče: 'Koliko jeb*** još?!'