Insta tjedan

Nagrade, svađe, bebe i isticanje oblina - 'selfie' nadmetanje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dodjela Zlatnih globusa, burni komentari, vijest o prinovi, briga o izgledu i promocija Hrvatske u svijetu - teme su koje su obilježile tjedan iza nas!

Događaj tjedna bio je dodjela nagrade Zlatni globus. Mnoge zvijezde slavile su zbog osvojenih kipića, a mnoge su svoje oduševljenje, iako nisu bile među dobitnicima, podijelile i na Instagramu.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević Mnoge kopka Lana Jurčević mjesecima taji ime kćerkice, a sad je usrećila obožavatelje: "Znam da vas zanima kako se zove…"

FOTO Najbolje od Zlatnih globusa

Tako po broju objavljenih fotografija prednjači Sofia Vergara, koja je dokumentirala gotovo svaki korak u vezi dodjele Zlatnih globusa. Slavna Kolumbijka odlično se zabavila, a na jednoj od fotografija pokazala je i svoje zavodljive atribute, koji su, bez sumnje, privlačili poglede više od prestižnih kipića.

Beyonce je također preplavila Instagram svojim fotografijama, a jedna od njih bila je povod za žustru raspravu na Instagramu.
Pjevačka diva objavila je fotografiju snimljenu davnih dana, na kojoj pozira s preminulom pjevačicom Aaliyah i to upravo u čast njezina rođenja na dan 16. siječnja.

No, problem je nastao zbog toga što je na originalnoj fotografiji s ovim dvjema pjevačicama pozirala i Kelly Rowland, što se može vidjeti na njezinom Instagram profilu na kojem je objavila originalnu fotografiju. I sad je Beyonce prozvana 'hejtericom' kojoj se predbacuje izrezivanje Kelly s fotografije.

Pjevačica Gwen Stefani objavila je dugo isčekivanu vijest o spolu bebe koju nosi. Riječ je o još jednom dječaku.'Bila sam spremna predati krunu. No, izgleda kako sam i dalje kraljica u našem domu. Dečko je. Okružena sam dečkima', napisala je 44-godišnja pjevačica.

U smiješnim fotografijama prednjačile su hrvatske zvijezde. Tako je Nina Badrić objavila fotografiju s tretmana ljepote. 'Jer ona to zaslužuje', napisala je pjevačica koja je poznata po lijepom glasu i stasu.

Djevojka koja ima najviše sljedbenika na Instagramu, pjevačica Lana Jurčević, trudi se održati svoju prednost pa tako ne zaboravlja redovito objavljivati zanimljive fotografije. Lijepa je Lana objavila fotografiju na klupici u parku, uz komentar: 'Fitness day'.

A da je u Hrvatskoj gotovo svaki djelić raj, pokazuje primjer otoka Hvara. Kanadska voditeljica, DJ, glumica i pjevačica Jacqueline Wood napravila je priču o Hvaru kao party destinaciji za američki zabavni kanal E!

Odabir Hvara kao destinacije za odličnu zabavu ne čudi, budući da su ga već izreklamirale brojne slavne osobe, uključujući Beyonce, Jay Z-ja, Toma Cruisea i mnoge druge.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene