Insta subota

JLo zaustavila vrijeme, Shakira u vjenčanici... i što to radi Maja?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Čime su nas ovaj tjedan zabavljale zvijezde? Instagram je pio pun zanimljivosti iz privatnih života lica s naslovnice.... evo što ste propustili!

Pa krenimo redom...

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

1.    Jennifer Lopez objavila je novi spot za pjesmu 'I Luh Ya Papi' u kojem se ponaša prema muškarcima baš kao što se oni ponašaju prema seksi ženama. Osim o zabavi na jahti, priča se i sjajnom izgledu Latino dive koja izgleda jednako dobro kao i prije 15-tak godina. JLo je zaustavila vrijeme!

2.    Još jedna Latino diva privlačila je pažnju na Instagramu. Shakira snima novi spot za pjesmu 'Empire' i novi album koji izlazi za nekoliko dana, a scene u vjenčanici potaknule su šuškanja o skorašnjem vjenčanju s Gerardom Piqueom.

3.    Slavna diva Beyonce nastavlja sa svojom turnejom, a ovaj je tjedan oduševila Irce. Na svojem Instagramu objavila je nekoliko fotografija, a sa suprugom Jay Z-em otišla je i do slavna Guinness tvornice u kojoj se proizvodi tamno pivo.

4.    Miley Cyrus pohvalila se novom tetovažom – stavila je malu tužnu žutu macu i to na unutarnju stranu donje usne. To je sigurno bilo bolno...

No i na našoj sceni, slavne Hrvatice su osigurale da se o njima priča.

5.    Nives Celzijus prva je pobijedila u izazovu Celebrity MasterChefa, nove sezone lulinarskog showa koji možete pratiti samo na Novoj TV. Oko pobjede je kumovao jedan čokoladni desert koji je oduševio suce.

6.    Dok je pjevačica Maja Šuput izazivala svojim fotografijama iz teretane, ali i seksi fotografijama sa snimanja spota za novu pjesmu 'Neprilika'.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene