Sophia Cheung poskliznula se dok je pokušavala okinuti savršeni selfie iznad slapa u parku Ha Pak Lai u Hong Kongu.

Galerija


Influencerica Sophia Cheung (32) poginula je dok je pokušavala okinuti savršeni selfie i brojni se pratitelji opraštaju od nje na njezinu profilu na Instagramu. 

Kako piše The Sun, Sophia je bila u parku Ha Pak Lai u Hong Kongu s tri prijateljice kada je stradala. Nesreća se dogodila u subotu dok se Cheung trudila okinuti savršenu fotografiju iznad slapa Ananas i u jednom se trenutku poskliznula. 

Izgubila je ravnotežu i pala u pet metara duboku provaliju. Ubrzo je stigla hitna služba, koju su pozvale njezine prijateljice, i odvezla Sophiju u bolnicu u Hong Kongu. Liječnici su mogli samo proglasiti smrt jer joj nije bilo spasa nakon pada. 

Inače, influencerica je bila poznata po fotografijama koje je često snimala na visokim i opasnim liticama te je njezin Instagram preplavljen takvim objavama. 

"Život bi trebao biti zabavan, ne glup", piše u opisu njezina profila na društvenoj mreži. Sophiju na Instagramu prati više od 9000 ljudi koji se opraštaju od nje, a osim planinarenja, obožavala je kajakarenje. 

Cheung nije prva osoba koja je poginula na tom mjestu. Naime, u siječnju prošle godine stradala je žena koja je također pokušavala snimiti odličan selfie kraj slapa Ananas. 

Bilo je očito da je previše popila dok se kretala u zanimljivoj kreaciji, teško je povjerovati da je nekadašnja slatkica postala takva partijanerica

Princ Harry i Meghan imaju posve neočekivan razlog za veselje, ovo je veliko iznenađenje zbog kojeg će neki negodovati