Indira Levak je za osmu, finalnu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" izabrala srebrnu kratku haljinu sa šljokicama i pritome nije nimalo pogriješila.

Galerija


Čini se da Indira Levak nije puno dvoumila oko izbora odjevne kombinacije pa je, baš kao i Nives Celzijus i Maja Šuput, u finalu showa "Tvoje lice zvuči poznato" osvanula u  blještavoj haljini.

Vezani članci Maja Bajamić osma emisija TLZP - 7 Zbog ovih prizora nekima baš i nije bilo dobro, kolegama su se i oči morale zatvarati: "Ovo je bio nokaut u prvoj sekundi!" Žiri showa Tvoje lice zvuči poznato Saznajte zašto ova genijalna ekipa ima ovako zabrinute poglede: ''Kad su takvi ljudi pobjednici, ne osjećam ljubomoru!''

Ultrakratko izdanje Indiri je pristajalo kao saliveno, pokazala je i golo rame što joj je dalo dodatno dozu seksepila, a ovog je puta sve začinila i velikim crnim naušnicama od perja, kao i seksi visokim čizmama. 

Upravo su kratka izdanja prevladavala u ovoj sezoni, a Indiri je to bila savršena prilika da pokaže svoju utreniranu liniju i utegnete noge. Bilo da je nosila glamurozne haljine, haljine od trapera ili vatrena izdanja zaista je izgledala besprijekorno i uživala u svakoj svojoj kombinaciji.

Kakvo iznenađenje je spremila Maja Šuput! Nikad kraća frizura, a o spektakularnoj haljini pričat će se još dugo!

Vjerovali ili ne, Nives ovoga puta na sebi nema haljinu, ali ono što nosi bome je seksi i vatreno!