On sve pamti!

Indira Levak proslavila je 49. rođendan, našalila se na račun godina i pohvalila se poklonom od muža!

Indira Levak Indira Levak Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak - 4 Indira Levak Indira Levak Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 Indira Levak Indira Levak - 1 +22 Indira Levak - 4 Galerija

Indira Levak slavi 49. rođendan, a povodom toga objavila je video na svom Instagram profilu u kojem je prikazala reakciju svojih ukućana na njezine godine.

Pjevačica Indira Levak pokazala je svojim obožavateljima putem videa na Instagram profilu kako su njezin suprug Miroslav Levak i njezin psić Blue reagirali na njezine godine, a simpatični video sve je nasmijao do suza. 

Pogledaj i ovo Indira Levak - 2 ''sreća neizmjerna'' Indira Levak raspričala se o ulozi bake: ''U ovim godinama počela sam previše razmišljati o prolaznosti života!''

"49– ti! To je samo brojka, vjerujte mi. Osjećam se kao da imam 25, još sam uvijek prpošna, plesasta i luda", rekla je pjevačica u videu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Otkrila je i što je dobila od svog voljenog supruga.

"I tko kaže da muškarci ne osluškuju vaše želje? Zamislite da sto puta kažete svom mužu kako imate Shureov mikrofon, ali i da vam treba Shureov ‘’in ear”", govorila je Indira dok je pokazivala rođendansku tortu u obliku audio monitora. No, torta nije jedino što je dobila - u vazi se nalazio i buket prekrasnih ljiljana.

Kolegica Žanamari Lalić odmah joj je poručila: "Djevice moja, zauvijek pobjednica", a u komentarima se javila i dizajnerica Matija Vujica koja je napisala: "Sretan ti rođendan draga, neka ostane na 25 zauvijek".

Ni pratitelji nisu preskočili rođendan svoje omiljene pjevačice Indire pa su joj u komentarima uputili niz čestitki i lijepih želja. 

Indira i Miroslav upoznali su se prije devet godina u teretani. Svoju su ljubav okrunili brakom 2014. godine u maloj i intimnoj proslavi uz obitelj i prijatelje, a otad su postali nerazdvojni. Miroslav je postao Indirin menadžer, a par kao hobi skupa dizajnira i izrađuje moderni namještaj.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 1 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 2 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 3 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 5 +21 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 6 Celebrity Dramatičan trenutak tijekom bdjenja za kraljicu Elizabetu, bolnu tišinu prekinulo je komešanje, ali prisutni su brzo pohrlili u pomoć

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda Bridget Fonda +0 Bridget Fonda Nekad i sad Pamtimo je kao vitku plavokosu ljepoticu i veliku zvijezdu, a danas ne nalikuje na sebe i skriva se od javnosti

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene