Indira Levak za finale showa "Tvoje lice zvuči poznato" odjenula je kreaciju s volanima na ramenima koja je naglasila njene grudi.

Galerija


Indira Levak u prošloj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" zadivila je najdubljim dekolteom dotad, a ni ovog puta nije daleko od toga. 

Vezani članci Maja Šuput - 1 Maja blista dok iščekuje rođenje sina, a divnom fotografijom raznježila je svoje obožavatelje: "Najljepša trudnica" Marko Braić Indira je dobila opasnu konkurenciju: Ovako to izgleda kad se dvije seksi pjevačice nađu na bini!

Pjevačica, koja je članica žirija, u finalu privlači pozornost kreacijom koja ima volane na ramenima i naglašava njezin impresivni dekolte. Čini se da je ovo emisija kovrčavih frizura pa tako i Indira ima sličnu frizuru kao njezine kolegice Maja Šuput i Nives Celzijus

Inače, u prošloj emisiji je Levak pokazala najdojmljiviji dekolte u cijeloj šestoj sezoni kada se pojavila u crvenom kombinezonu s volanima na ramenima. No to nije sve, dobili smo i pogled na Indirina leđa.

Hrabra kreacija, koju je izabrao modni stilist Marko Grubnić, ipak nije spriječila vrckavu Indiru da skače od oduševljenja. U tim trenucima, na sreću, pjevačica koja iza sebe ima bogato iskustvo u nastupima nije pokazala previše.

Indira je u emisiji prije te zablistala u zelenoj haljini s visokim izrezima na bedrima koja je naglasila njezine istrenirane noge. Tako je Marko pokazao da pjevačici stoji svaka haljina neovisno o tome koji dio tijela stavlja u prvi plan.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Ubojiti dekolte u prvom je planu: Mili izraz lica Nives Celzijus nije nimalo u skladu s onim što ima na sebi

Šuput obukla najkraću haljinu koju je mogla, ali to nije sve! Finale je dočekala kako samo to ona zna