Bombastične noge u prvom planu!

Indira u neobičnom bodiju pokazala vidljive rezultate odlazaka u teretanu, komad materijala koji je nosila nije puno sakrio!

Indira Levak Indira Levak Antonio Ahel/ATAImages 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak - 4 Indira Levak - 3 Indira Levak - 2 Indira Levak - 1 Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak - 6 Indira Levak - 3 +7 Indira Levak - 2 Galerija

Indira Levak nastupila je na Glazbenom festivalu u Beogradu u crnom bodiju i pokazala svoje mišićave noge.

Indira Levak nastupila je na Glazbenom festivalu u Beogradu i, kao i uvijek, napravila sjajnu atmosferu na koncertu i raspjevala publiku.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 2 ''sreća neizmjerna'' Indira Levak raspričala se o ulozi bake: ''U ovim godinama počela sam previše razmišljati o prolaznosti života!''

Indira je za nastup odabrala crni bodi koji nije previše sakrivao pa je pjevačica istaknula svoje mišićave noge u crnim štiklama.

Kombinaciju je dodatno upotpunila crvenim ružem i zlatnim lancima oko struka te kožnim rukavom koji je podigao outfit.

Sudeći prema fotografijama, publika ju je s veseljem dočekala, a Indira je također izgledala vrlo sretno i uzbuđeno zbog nastupa.

Indira je i na CMC festivalu u lipnju pažnju plijenila modnim odabirom. Tad je nosila rozu kratku haljinu čiji je gornji dio bio potpuno zatvoren, a naglašavli su ga puf rukavi, dok je donji dio bio vrlo kratak i istaknuo njezine istrenirane noge.

Pjevačica je nedavno svom suprugu Miroslavu Levaku čestitala godišnjicu braka putem društvenih mreža, a otkrila je i još nešto, a to je da su ona i suprug vlasnici novog kućnog ljubimca – psića imena Blue.

'Eto, postadoh i mama preslatke Blue'', napisala je uz objavu.

Indira i Miroslav upoznali su se prije devet godina u teretani. Svoju su ljubav okrunili brakom 2014. godine u maloj i intimnoj proslavi uz obitelj i prijatelje, a otad su postali nerazdvojni. Miroslav je postao Indirin menadžer, a par kao hobi skupa dizajnira i izrađuje moderni namještaj.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić - 3 Nataša Janjić - 5 Nataša Janjić - 2 Nataša Janjić - 4 +1 Nataša Janjić - 1 Celebrity Nataša Janjić javno napisala ono s čim su se složile sve mame: ''Tu laž ćemo ponoviti sigurno još milijun puta!''

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević - 1 Lidija Vukičević Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 4 +3 Lidija Vukičević - 2 Celebrity Violeta iz Boljeg života opet je užarila društvene mreže golišavom fotkom u 61. godini: ''Ovo je anđeoska ljepota!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene