Kakva promjena!

Indira Levak više ne izgleda ovako: Pohvalila se novim imidžem i frizurom, a komplimenti samo pljušte

Indira Levak Indira Levak Indira Levak/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Galerija

Indira Levak na Instagramu se pohvalila novom frizurom te promjenom oduševila supruga Miru i obožavatelje.

Pjevačica i članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", 46-godišnja Indira Levak tijekom svoje karijere već je mnogo puta promijenila imidž i promjene joj nikada nisu teško padale, a za njih je uvijek dobivala komplimente.

Pogledaj i ovo Indira Levak Njezino čudo Indira otkrila zašto u njezinim transformacijama suprug Miro posebno uživa: "On je najviše profitirao!"

Ništa drugačije nije bilo ni ovaj put kada je na svom profilu pokazala novu frizuru i za nju dobila same pohvale. Naime, Indira je dosad imala kratku kosu, a sada se pohvalila dužom kosom do ramena koja joj stoji savršeno.

"Dopustite sebi da smijete glasno i bez ustručavanja. Sretna žena je predivna žena", napisala je Indira uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Promjena se svidjela i Indirinu suprugu Miri, koji nije odolio da joj ne udijeli kompliment: "Vauu ovako izgledaš bolje i od Lepe Brene u najboljim danima."

"Trebaš nositi dužu kosu, puno ti ljepše stoji", "Bolje ti stoji ovako kosa", "Nikad ljepša", "Izgledaš wow", "Vama stvarno stoji super ova dužina, nemojte imati kratku kosu nikako i opet nikako, ovo je top", "Prekrasna si, seksi i ženstvena", "Kako samo blistaš na ovoj fotki", složili su se i njezini pratitelji.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) +0 Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Celebrity Od nepoznatog šmokljana postao je najbogatiji čovjek na svijetu i pravi zavodnik koji se našao u centru velikog skandala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene