Lijepa vijest

Veselje u obitelji Igora Štimca: Dobro raspoloženi bivši nogometni reprezentativac zahvaljuje na čestitkama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Štimac postao je djed malene djevojčice u 52. godini, a njegov najstariji sin Luka Štimac otac.

Naš bivši nogometni reprezentativac i aktualni nogometni izbornik Indije 51-godišnji Igor Štimac postao je djed. Njegov najstariji sin Luka postao je otac djevojčice, što je u njihovoj obitelji dočekano s velikim veseljem i slavljem, prenosi Story.

Pogledaj i ovo showbuzz bivša misica Svojom je ljepotom osvojila cijelu Jugoslaviju prije 30 godina, a otkako je ostavila Igora Štimca nestala je iz medija

"Obožavam svoju djecu, sretan sam što kroče svojim putem i nastojim biti otac na kojeg se uvijek mogu osloniti. I mene su moji roditelji savjetovali pa tako i ja savjetujem njih: ‘Čuvaj se sam i Bog će te čuvati! Vjeruj, vjera je temelj svakog uspjeha! Ne čini razliku među ljudima, postoje samo dobri i loši'", izjavio je Igor jednom prilikom.

Igor rođenje unučice nije htio komentirati, već se dobro raspoložen samo nasmijao i zahvalio na čestitkama, piše Story.

Iza Štimca je turbulentni brak sa Suzanom Žunić Milačić, koji je nakon 19 godina zajedničkog života završio razvodom, a u braku su dobili troje djece. Danas je u sretnoj vezi sa splitskom manekenkom Lanom Bucat te s njom ima dvoje djece.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Odbijao ju je držati za ruku, ostavljao je da kisne i naređivao joj da sjedi, a Melania sad planira poduzeti korak na koji je dugo čekala?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene