Igor Štimac postao je djed malene djevojčice u 52. godini, a njegov najstariji sin Luka Štimac otac.

Galerija


Naš bivši nogometni reprezentativac i aktualni nogometni izbornik Indije 51-godišnji Igor Štimac postao je djed. Njegov najstariji sin Luka postao je otac djevojčice, što je u njihovoj obitelji dočekano s velikim veseljem i slavljem, prenosi Story.

Vezani članci Niko Kovač, Slaven Bilić, Zlatko Dalić (FOTO: Pixell) Žene cijelog svijeta bacile su oko na njih! Hrvatska ima jedne od najzgodnijih nogometnih izbornika na svijetu Slika nije dostupna Prokletstvo Vatrenih! Ćirinim sinovima brakovi redom propali

"Obožavam svoju djecu, sretan sam što kroče svojim putem i nastojim biti otac na kojeg se uvijek mogu osloniti. I mene su moji roditelji savjetovali pa tako i ja savjetujem njih: ‘Čuvaj se sam i Bog će te čuvati! Vjeruj, vjera je temelj svakog uspjeha! Ne čini razliku među ljudima, postoje samo dobri i loši'", izjavio je Igor jednom prilikom.

Igor rođenje unučice nije htio komentirati, već se dobro raspoložen samo nasmijao i zahvalio na čestitkama, piše Story.

Iza Štimca je turbulentni brak sa Suzanom Žunić Milačić, koji je nakon 19 godina zajedničkog života završio razvodom, a u braku su dobili troje djece. Danas je u sretnoj vezi sa splitskom manekenkom Lanom Bucat te s njom ima dvoje djece.

Odbijao ju je držati za ruku, ostavljao je da kisne i naređivao joj da sjedi, a Melania sad planira poduzeti korak na koji je dugo čekala?