Zahvalila svima

Severina otkrila tko je ''krivac'' za njezinu novu pjesmu: ''Slušao ju je danima...''

Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Jelena Bali? 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) +0 Severina (Foto: Instagram) Galerija

Severina se zahvalila svima na lijepim riječima povodom izlaska njezine nove pjesme ''Imaš pravo''.

Severina je u ponedjeljak objavila novu pjesmu ''Imaš pravo'' koja će se naći na njezinom novom albumu ''Halo'' koji izlazi 1. veljače 2019. godine. Pjesmu mnogi već opisuju kao jednu od najljepših balada u njezinoj karijeri, a pjevačica se na Instagramu osvrnula na reakcije fanova na njezin novi glazbeni uradak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala svima na predivnim riječima ❤️❤️❤️❤️❤️ Jako sam sretna da vam se sviđa ova pjesma... Hvala mom suprugu❤️ koji ju je slušao danima (i noćima) i jednog dana kaže: “Aj meni za ljubav pošalji Marini”. Trebala joj je jedna noć i već sutradan ujutro mi je poslala tekst. Makice moja @marina.tucakovic, volim te❤️. Hvala mom @ddrinovac što je napravio malo remek djelo od spota. Hvala mom odredu za ljepotu @petartrbovic @dajanapajkic @martin_posavec i mojoj @jelenabalic. Hvala svima koji su bili na snimanju. Volim vas ❤️ #imaspravo #album #halo #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Pogledaj i ovo Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Baš su bili dobri Bivši Severinin svekar otkrio u kakvom su danas odnosu, jako su voljeli jedno drugo: "Bilo ovo napisano ili rečeno budite sigurni da..."

''Hvala svima na predivnim riječima. Jako sam sretna da vam se sviđa ova pjesma... Hvala mom suprugu koji ju je slušao danima (i noćima) i jednog dana kaže: “Aj meni za ljubav pošalji Marini”. Trebala joj je jedna noć i već sutradan ujutro mi je poslala tekst. Makice moja @marina.tucakovic, volim te. Hvala mom @ddrinovac što je napravio malo remek djelo od spota. Hvala mom odredu za ljepotu @petartrbovic @dajanapajkic @martin_posavec i mojoj @jelenabalic. Hvala svima koji su bili na snimanju. Volim vas'', napisala je Seve.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene