Severina se zahvalila svima na lijepim riječima povodom izlaska njezine nove pjesme ''Imaš pravo''.

Galerija


Severina je u ponedjeljak objavila novu pjesmu ''Imaš pravo'' koja će se naći na njezinom novom albumu ''Halo'' koji izlazi 1. veljače 2019. godine. Pjesmu mnogi već opisuju kao jednu od najljepših balada u njezinoj karijeri, a pjevačica se na Instagramu osvrnula na reakcije fanova na njezin novi glazbeni uradak.

Vezani članci Milan Popović (Foto: Boris Scitar/Pixsell) O slučaju Severine i Popovića oglasila se i policija, Milan tvrdi: ''Nisam ju nazvao ubojicom'' Severina (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Važna večer za Severinu: Svu su pažnju ukrale kratka haljinica i njezine brutalne noge

''Hvala svima na predivnim riječima. Jako sam sretna da vam se sviđa ova pjesma... Hvala mom suprugu koji ju je slušao danima (i noćima) i jednog dana kaže: “Aj meni za ljubav pošalji Marini”. Trebala joj je jedna noć i već sutradan ujutro mi je poslala tekst. Makice moja @marina.tucakovic, volim te. Hvala mom @ddrinovac što je napravio malo remek djelo od spota. Hvala mom odredu za ljepotu @petartrbovic @dajanapajkic @martin_posavec i mojoj @jelenabalic. Hvala svima koji su bili na snimanju. Volim vas'', napisala je Seve.