Severina se zahvalila svima na lijepim riječima povodom izlaska njezine nove pjesme ''Imaš pravo''.

Galerija


Severina je u ponedjeljak objavila novu pjesmu ''Imaš pravo'' koja će se naći na njezinom novom albumu ''Halo'' koji izlazi 1. veljače 2019. godine. Pjesmu mnogi već opisuju kao jednu od najljepših balada u njezinoj karijeri, a pjevačica se na Instagramu osvrnula na reakcije fanova na njezin novi glazbeni uradak.

Vezani članci Severina Severina uživa u Istri, muža Igora i dalje nema u njezinoj blizini, ali evo s kim se pjevačica dobro zabavlja Severina - 1 Dok se priča o njezinim bračnim problemima, Severina nikad nije izgledala bolje i to je pokazala u seksi bikiniju

''Hvala svima na predivnim riječima. Jako sam sretna da vam se sviđa ova pjesma... Hvala mom suprugu koji ju je slušao danima (i noćima) i jednog dana kaže: “Aj meni za ljubav pošalji Marini”. Trebala joj je jedna noć i već sutradan ujutro mi je poslala tekst. Makice moja @marina.tucakovic, volim te. Hvala mom @ddrinovac što je napravio malo remek djelo od spota. Hvala mom odredu za ljepotu @petartrbovic @dajanapajkic @martin_posavec i mojoj @jelenabalic. Hvala svima koji su bili na snimanju. Volim vas'', napisala je Seve.