Humanitarna akcija

VIDEO I VAS George R.R. Martin može ubiti - za 20 tisuća dolara!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ukoliko imate 20 tisuća dolara viška, ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

Dvoje sretnih obožavatelja 'Igre prijestolja', koji imaju 20 tisuća dolara viška, imat će priliku da lik u novom nastavku romana 'Pjesma leda i vatre', nosi njihovo ime i umre veličanstvenom smrću, piše Huffington Post.

Naime, George R. R. Martin organizirao je jedinstvenu humanitarnu akciju kojom želi prikupiti novac za utočište za divlje vukove i The Food Depot, organizaciju koja se brine o siromašnima u New Mexicu.

Pogledaj i ovo Jack Gleeson dugo ga nismo vidjeli Pamtimo ga kao plavokosog Joffreya iz hit-serije Igra prijestolja, no danas izgleda potpuno drugačije!

'Ne znam zašto nisam pozvan, ja sam super s vjenčanjima'

Dvojac, koji je spreman izdvojiti najviše novca, moći će odabrati ime i društveni status svog lika, od toga želi li biti vlastodržac, vitez, seljak, prostitutka ili nešto drugo.

Ostale nagrade uključuju doručak s Georgeom, njegov šešir, karte za premijeru 5. sezone 'Igre prijestolja', potpisani scenarij prve epizode, rukom ispisanu zahvalnicu, potpisanu kuharicu 'Igra prijestolja', potpisanu kartu Westerosa, majicu i video zahvale te poruku zahvale u e-mailu.

Svatko tko donira, ulazi u izbor za dodatnu nagradu, a to je posjet utočistu za vukove u New Mexicu. Sretnik će imati priliku provesti dan s Georgeom i pitati ga što god želi.

Iskušajte i vi svoju sreću ovdje!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene