Ženska skupina Hurricane odnijela je pobjedu na Beoviziji i predstavljat će Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu u Rotterdamu.

Galerija


I dok se u Hrvatskoj proteklog vikenda odvijala Dora na kojoj je pobijedio Damir Kedžo s pjesmom "Divlji vjetre", u susjednoj nam je Srbiji održana Beovizija na kojoj je pobjedu odnio atraktivni ženski trojac Hurricane s pjesmom "Hasta la vista".

Vezani članci Eurosong od doma Sve je spremno za "Eurosong od doma", zna se i tko će sve zapjevati iz svojih domova Roko Blažević - 1 Roko Blažević uputio snažnu poruku: "Budimo primjer iz poštovanja prema našim herojima"

Tako će Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević pokušati odnijeti pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu, na kojem će biti konkurencija našem Damiru Kedži. Djevojke su poharale Balkan svojim glasom i stasom otkad su se oformile kao r'n'b pop ženska skupina, a jedno vrijeme su čak odbijale pjevati na materinskom jeziku.

Nakon nastupa u drugoj polufinalnoj večeri djevojke su dobile brojne pohvale i pozitivne kritike.

 

"Ne možemo svoj proboj opisati kao težak. Jednostavno, tržište na kojem smo mislili da se probijamo mnogo je kompliciranije nego ovo na kojem smo sada. Ovdje je bilo lako, ali naše vrijeme tek dolazi na stranom tržištu. Imali smo jednu pauzu između datuma snimanja u Los Angelesu, pa smo je iskoristili da snimimo pjesmu i za naše tržište", otkrivaju nam djevojke na pitanje zašto su neko vrijeme odbijale pjevati na materinskom jeziku. "Plan je da osvojimo strano tržište, naravno, i da se plasiramo na Eurosong", otkrile su nam djevojke početkom ove godine, a plan im se očigledno itekako uspješno ostvario.

Potpuno gola u 47. godini: ''Otimačica'' pozirala bez jednog jedinog komada odjeće i sve očarala