Za Hrvatsku je jučer navijao cijeli svijet, a među njima i jedna slavna Turkinja, glumica Meryem Uzerli.

Galerija


Slavilo se uz hitove Mate Miše Kovača.

Vezani članci Olivera Balašević (Foto: Instagram) Balaševićeva supruga Olivera srušila Instagram: Pratitelji se dive njezinoj ljepoti i izgledu u 62. godini Meryem Uzerli (Foto: Instagram) Bičevali su ju, zaručnik ju prisiljavao na pobačaj, a onda je doživjela nove šokove

Hrvatski gradovi još od jučer popodne gore od pjesme i veselja zbog srebra Vatrenih na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Iako nam je pehar izmaknuo za dlaku, baš nitko nije razočaran, jer naši su dečki bili i više nego sjajni.

A najljepša je u ovom trenutku činjenica kako je za Hrvatsku jučer navijao cijeli svijet, a među njima je bila i jedna slavna Turkinja, glumica Meryem Uzerli, koja je hrvatskoj publici najpoznatija po ulozi slavne sultanije Hurem.

Glumica je utakmicu gledala u Dubrovniku s prijateljicama i domaćim navijačima, a na svom profilu na Instagramu, na kojem ju prati više od 4,3 milijuna sljedbenika, podijelila je fotografiju i video slavlja sa Straduna.

"Bili ste odlični, dali ste sve od sebe. Čestitke pobjednicima", napisala je atraktivna glumica koja se odlično provela, sudeći po viđenom.

U svakom slučaju, još jedna odlična promocija za Hrvatsku!