''Bili ste odlični!''

Nosila i dres: Slavna glumica uspjeh Vatrenih slavila u Dubrovniku s hrvatskim navijačima i uz Mišine hitove

Meryem Uzerli (Foto: Instagram) Meryem Uzerli (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meryem Uzerli (Foto: Instagram) Meryem Uzerli (Foto: Instagram) Meryem Uzerli (Foto: Instagram) Meryem Uzerli (Foto: Instagram) Meryem Uzerli (Foto: Instagram) +0 Meryem Uzerli (Foto: Instagram) Galerija

Za Hrvatsku je jučer navijao cijeli svijet, a među njima i jedna slavna Turkinja, glumica Meryem Uzerli.

Slavilo se uz hitove Mate Miše Kovača.

Pogledaj i ovo showbuzz fatalna hurem Uloga zlice ju je uništila, zaručnik ju je silio na pobačaj i hladno odbacio, no sreću je našla u novom neobičnom biznisu

Hrvatski gradovi još od jučer popodne gore od pjesme i veselja zbog srebra Vatrenih na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Iako nam je pehar izmaknuo za dlaku, baš nitko nije razočaran, jer naši su dečki bili i više nego sjajni.

 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

A najljepša je u ovom trenutku činjenica kako je za Hrvatsku jučer navijao cijeli svijet, a među njima je bila i jedna slavna Turkinja, glumica Meryem Uzerli, koja je hrvatskoj publici najpoznatija po ulozi slavne sultanije Hurem.

Glumica je utakmicu gledala u Dubrovniku s prijateljicama i domaćim navijačima, a na svom profilu na Instagramu, na kojem ju prati više od 4,3 milijuna sljedbenika, podijelila je fotografiju i video slavlja sa Straduna.

 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

"Bili ste odlični, dali ste sve od sebe. Čestitke pobjednicima", napisala je atraktivna glumica koja se odlično provela, sudeći po viđenom.

U svakom slučaju, još jedna odlična promocija za Hrvatsku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene