Velika tuga

Miljenik žena prolazi kroz najteže dane, ostao je bez osobe koja mu je olakšala mučan period kojeg se ne voli prisjećati

Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman (Foto: Profimedia) Hugh Jackman (Foto: Profimedia) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Ryan Reynolds i Hugh Jackman (Foto: Getty Images) +0 Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Galerija

Hugh Jackman se na profilu na Instagramu oprašta od svog oca Christophera Johna koji je preminuo u 85. godini.

Glumac Hugh Jackman objavio je na društvenim mrežama tužnu vijest da je njegov otac Christopher John preminuo u 85. godini života. Uz očevu fotografiju objavio je i dirljiv status koji je malo koga ostavio ravnodušnim.

Pogledaj i ovo Hugh Jackman žene stoje u redu Tek se rastao nakon 27 godina braka, a novu ljubav već traži punom parom: ''To mu je sada prioritet!''

"U ranim satima na Dan očeva moj je tata mirno preminuo. U dubokoj tuzi ispunjen sam i velikom zahvalnošću i ljubavlju. Moj je tata jednom riječju bio izvanredan. Život je posvetio obitelji, poslu i vjeri. Molim se da je sada u miru, s Bogom", napisao je Hugh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

Christoper je Hugha i njegovu dvojicu braće odgojio kao samohrani otac, jer je slavni glumac imao tek osam godina kada ih je majka Grace napustila i preselila se iz Australije u Veliku Britaniju.

"Bilo je to traumatično. Mislio sam vjerojatno da će se vratiti, ali takvi osjećaji samo su se nastavljali", izjavio je jednom prilikom i dodao kako je majku nakon što ga je napustila viđao otprilike jednom godišnje.

Tek kada je imao 12 godina shvatio je da se ona više neće vratiti, a toga se prisjetio i u intervjuu za "60 Minutes" u kojem se slomio do suza.

"Moj otac je moja stijena. Od njega sam naučio sve o lojalnosti, pouzdanosti, postojanju iz dana u dan, bez obzira na sve", izjavio je tada.

Za The Australian Women's Weekly otkrio je i da se godinama osjećao traumatiziranim i posramljenim jer ga je majka napustila, no ipak da je godinama kasnije uspio razgovarati s njom i shvatio da otišla jer je vodila svoje bitke koje on kao dijete nije mogao razumjeti.

"Znam da se borila. Bila je u bolnici nakon što sam se ja rodio, patila je od postporođajne depresije", izjavio je Hugh kojem se tih dana ipak i dalje teško prisjećati.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kimpel, Antonio Banderas (Foto: Getty Images) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) +3 Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Celebrity Vitke noge njegove 22 godine mlađe djevojke sve su zasjenile, a i on sam ju nije mogao prestati obasipati nježnostima

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +0 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Luka Nižetić pozirao s ocem, obojica su skinuli majice, a sad je svima jasno kome duguje dobre gene!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene