Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac Hugh Jackman najavio je kako nije siguran hoće li se ponovno vratiti filmu 'Wolverine'!


Hugh Jackman snimao je Wolverinea/Logana 13 godina s prekidima, no kaže da sada uživa u tome više nego ikada.

Vezani članci Hugh Jackman Suprugom se htio oženiti čim ju je vidio, a preživjeli su sve zlobne komentare tijekom 24 godine braka Slika nije dostupna Koji je original? I Hugh Jackman bi se zbunio!

Glumac se priprema za ulogu superjunaka pa diže utege od 180 kg!

'Smiješno je jer ne znam je li to zato što sam stariji, no kad god sam na setu, redatelj James Mangold mi kaže - tvoje dijaloge snimamo ujutro, a akcijske scene popodne jer si prirodno čangrizaviji ujutro', rekao je 'mrgud' Jackman za Vanity Fair. Kaže da voli snimati film i osjeća se ugodnije nego prije. No, također zna da će doći dan kada će tome doći kraj.

'Ne znam hoću li ili ne raditi na sljedećem filmu. Zbilja sam ponosan na ovaj film i uzbuđen oko razvijanja nečeg novog s Jimom Mangoldom od samog početka zato što je to jedna sjajna avantura. To je uzbudljivo, ali imam velika očekivanja u vezi svega toga i ako ustanovim da ih možda neću moći realizirati, onda se neću upustiti u projekt', rekao je Jackman. Još uvijek nema scenarija i pisca scenarija za nastavak filma.

Jackman je ispričao anegdotu kad su se ljudi odnosi prema njemu kao da je superheroj i u stvarnom životu. 'Bio sam u privatnom podrumu jednog čovjeka. Bila nas je hrpa i on je svima davao, bilo curama ili dečkima, neke pištolje da ih isprobaju. Nastavio je zuriti u mene i rekao mi - 'Za tebe imam nešto bolje!' Pomislio sam - 'Ja sam samo glumac, čovječe!' Završilo je tako da je izašao u Terminator-stilu s masivnom strojnicom u rukama koju mi je bilo gotovo nemoguće kontrolirati. On me doživio kao stvarnog Wolverinea! Tako da, Wolverine nekada i ne ide baš u moju korist', smije se Jackman.

Jackmana ćemo uskoro moći vidjeti u filmu 'X-Men: Days of future Past', koji u kina stiže u svibnju 2014. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook