Misli si sigurno Hugh Jackman: "Pored mene živog??!?!", jer nije mogao sakriti nevjericu kada je shvatio da je Zlatni globus umjesto njega dobio James Franco.

Galerija


Sposobnost prihvaćanja poraza uvijek je bila velika vrlina, no neki ne mogu obuzdati svoje reakcije jer jednostavno - nevjerica je prevelika. U takvom urnebesnom trenutku uhvaćen je na dodjeli Zlatnih globusa glumac Hugh Jackman. Iako Jackman ima popriličan holivudski staž, nije mogao sakriti nevjericu i razočaranje kada je u kategoriji najboljeg glavnog glumca u komediji/mjuziklu odabran James Franco - umjesto njega.

Vezani članci Angelina Jolie (Foto: Getty) Svijet je čekao, susret otpao! Jennifer Aniston nije se pojavila na crvenom tepihu, a razlog je Angie? Blanca Blanco, Barbara Meier, Meher Tatna (Foto: Getty) Nisu poštovale dogovor! Ove dame nosile su jarke boje, a fatalna Blanca zaboravila je i gaćice

Misli si Hugh vjerojatno: "Pored mene živog?!?!?", a imao je i takav izraz lica. Dok je Franco držao svoj slavljenički govor, Jackman je imao užasno razočaran izraz lica. Naravno, interntska zajednica nikad ne spava, pa su ljudi brzo skužili Jackmana i opleli po njemu.