Hugh Grant oglasio se o videu koji je Boris Johnson snimio za potrebe svoje političke kampanje, nadahnut njegovim filmom "Zapravo ljubav".

Galerija


Slavni glumac Hugh Grant odgovorio je britanskom premijeru Borisu Johnsonu nakon što je on snimio parodiju s porukama za svoje glasače, za što ga je inspirirao jedan od najomiljenijih božićnih filmova svih vremena "Zapravo ljubav".

Vezani članci Brexit, ilustracija Od Brexita bez dogovora najveću štetu imale bi Njemačka, Nizozemska i Francuska Boris Johnson (Foto: AFP) Otvorena birališta u Velikoj Britaniji: O ishodu ovisi novi referendum o Brexitu

Naime, konzervativni Johnson pokušao je utjecati, odnosno pridobiti glasače uoči parlamentarnih izbora u Velikoj Britaniji pa je na svom računu na Twitteru objavio spomenuti video koji neodoljivo podsjeća na popularni film, u kojem jednu od glavnih uloga ima upravo Hugh Grant.

Glumac je utjelovio lik britanskog ministra, a Johnsonov je video prokomentirao u emisiji "Today" BBC Radija 4 te je zaključio da je video dobro snimljen s kvalitetnom produkcijom.

"No primijetio sam jedan karton s porukom iz originalnog filma, onu koje je Andrew Lincoln podigao u zrak i pritom rekao: 'Pričam ti istinu jer je Božić'. Pitam se jesu li spin stručnjaci zaključili kako upravo ta poruka u rukama Borisa Johnsona ne bi izgledala dobro", zaključio je Hugh s obzirom na to da je Johnson uhvaćen kako ne govori istinu u nekoliko navrata.

Hugh je inače bio vrlo aktivan u kampanji protiv Johnsonove stranke i njezine kandidature na izborima. Želi da ljudi glasaju taktički kako bi zaustavili konzervativce u osiguravanju sveukupne većine i potom izvukli Veliku Britaniju iz Europske unije. Tako ga je ljetos nazvao previše promoviranom gumenom igračkom za kupanje.

Hoće li njegovo nastojanje da Johnson dobije što manje glasova uspjeti, saznat ćemo vrlo brzo.

Fotke za koje bi htjeli da ih nema: Ovako zvijezde izgledaju kad ih paparazzi uhvate poslije burnog izlaska