Hugh Grant slavi rođendan, a dodatni razlog za slavlje zasigurno mu je i Anne Eberstein.

Galerija


Britanski glumac Hugh Grant, poznat i kao jedan od najvećih šarmera u glumačkom svijetu, svoj 59. rođendan dočekao je u društvu svoje 40-godišnje supruge Anne Eberstein koja ga je nekako uspjela "natjerati" da se skrasi i to 2018. godine, na malenoj romantičnoj ceremoniji.

Vezani članci Kraljica Elizabeta II. Najusamljeniji rođendan kraljice Elizabete dosad: Osim voljenog Philipa, uz nju nije ni još jedan važan član obitelji Hugh Grant i Annie Eberstein (Foto: Profimedia) Unatoč skandalu s prostitutkom i uhićenju osvojio je 20 godina mlađu suprugu, grijesi iz prošlosti nju ne zanimaju

Naime, Hugh je godinama nosio titulu vječnog neženje, smatrajući brak nepotrebnim i beskorisnim.

Hugh i švedska producentica Anna u vezi su bili 7 godina, a u braku su godinu dana. Zajedno imaju troje djece, 7-godišnjeg Johna Munga i dvoje djece rođene 2015. i 2018. godine čija imena nikada nisu u javnosti objavili. Hugh također dijeli djecu s bivšom djevojkom Tinglan Hong, 7-godišnju Tabithu i 6-godišnjeg Felixa.

Osim što se proslavio ulogama u brojnim britanskim komedijama poput onih "Četiri vjenčanja i sprovod", "Actually Love" i "Nothing Hill", Hugh je pažnju javnosti privlačio i odbijanjem ulaska u brak, naročito nakon prekida 13-godišnje veze s glumicom Elizabeth Hurley.

Hugh i Elizabeth bili su "it" par onoga doba, a počeli su hodati 1987. godine nakon upoznavanja na setu. Par je proveo zajedno 13 godina, a Elizabeth mu je oprostila i javnu prevaru s prostitutkom, što je bio veliki skandal. Ipak, ostali su u bliskim odnosima, pa je tako Hugh kum njezinu sinu Damianu, rođenom 2002. godine.

"Zapravo baš i ne vjerujem u brak. Vidio sam jako malo primjera dobrih brakova tijekom života, možda njih samo pet ali mišljenja sam da je brak recept za zajedničku bijedu", izjavio je za magazin People 2015. godine.

Svoj privatni život voli čuvati daleko od očiju javnosti, a jedna od rijetkih prilika u kojima je progovorio o očinstvu dogodila se prilikom promocije filme "A Very English Scandal". Pritom je priznao kako biti otac petero djece zna biti poprilično kaotično.

Što se njegove glumačke karijere tiče, 59-godišnji glumac je nedavno sam priznao kako smatra da je poprilično ostario, naročito za uloge u komedijama koje su ga obilježile. 

"Postao sam prestar, preružan i predebeo da bih snimao takve uloge, tako da sada radim neke druge stvari", izjavio je.

Dodao je i kako se ponekad osjećao kao da je zatočen u kutiji zbog sličnih likova koje je utjelovio, ali se i našalio na svoj račun priznajući kako se ne može požaliti na novac koji je zahvaljujući njima zaradio.

"Bio sam plaćen ogromnim novčanim iznosima. Bio sam jako sretan. I većinu tih romantičnih komedija mogu pogledati, jedna ili dvije su mi šokantne ali uglavnom mogu ih pogledati i ljudi ih vole. A ja vjerujem da je glavni zadatak nas glumaca zabavljati druge", objasnio je Hugh.

Na pitanje o slavi i ostvarenom uspjehu na samom početku karijere, Hugh je odgovorio kako bi ipak volio da se okušao i u drugim žanrovima, osim komedije.

Slavni srpski reper izgubio život u tragičnoj nesreći, liječnici mu nisu mogli pomoći