Nekadašnji holivudski zavodnik Hugh Grant trenutno se odmara u susjednoj Italiji.

Galerija


58-godišnji britanski glumac Hugh Grant ponovno se našao u središtu skandala.

Vezani članci Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Proslavili su ju pornouradak, burne veze i crveni badić, no i u 53. godini na plaži izgleda jako seksi Princ Andrew i Kraljica (Foto: Getty Images) Pedofilski skandal koštao ga podrške obitelji? Kraljica odlučila "oprati ruke" od svog razvratnog sina

Nekadašnji holivudski zavodnik zanosnih plavih očiju trenutno odmara u susjednoj Italiji, točnije u Rimu, sa suprugom Annom Elisabeth Eberstein, a upravo se tijekom njihove šetnje gradom dogodio incident.

Naime, Grant je u jednom trenutku nepoznatoj ženi istrgnuo mobitel iz ruke, jer je mislio da ga snima, a zanimljivo, slavni glumac bio je jednako uzrujan kao i njegova supruga. Talijanski mediji brzo su objavili snimku na kojoj se čuje Annin glas i nimalo laskave riječi koje su izašle iz njezinih usta.

"Oprostite, što to radite? Baš lijepa, glupa p****", izjavila je Anna, dok je njezin puno poznatiji suprug nadodao: "Nemojte stajati ispred moje supruge". Tada joj je zgrabio mobitel iz ruke.

Ta žena zove se Luisa Melara, a radi se o voditeljici tvrtke za komunalni otpad koja je u tom trenutku snimala radnike kako bacaju građevinski otpad. Za talijanske medije izjavila je i kako uopće nije prepoznala slavni par. "Kada mi je zgrabio mobitel iz ruke, uzela sam ga nazad i rekla mu da je vrlo nepristojan te kako sam na čelu kompanije za skupljanje otpada u Rimu."

Ovo definitivno nije prvi skandal slavnog glumca. Nitko još uvijek nije zaboravio kada je uhvaćen u akciji s prostitutkom dok je još bio u vezi s Elizabeth Hurley, a u svega 15 mjeseci glumac je dobio čak troje djece. Naime, njegova sadašnja supruga, a tada djevojka Anna bila je trudna u isto vrijeme kada i hostesa Tinglan Hong.

Glumac ima ukupno petero djece, a sve ih je dobio nakon 50. godine života, dok je u bračnu luku prvi put uplovio tek prošle godine u svibnju na tajnom vjenčanju sa švedskom producenticom kojoj je ovo prvi javni ispad.

Kći Sylvestera Stallonea objavila dosad najseksi fotografiju iz Hrvatske, uživa na čarobnom Visu