Na krivu su se namjerili!

Glumac sklon skandalima napao ženu u Rimu, no ono što joj je rekla njegova supruga još je groznije

Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: Profimedia) Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: Profimedia) Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) Hugh Grant (Foto: AFP) Hugh Grant (Foto: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Getty) - 1 +0 Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Profimedia) Galerija

Nekadašnji holivudski zavodnik Hugh Grant trenutno se odmara u susjednoj Italiji.

58-godišnji britanski glumac Hugh Grant ponovno se našao u središtu skandala.

Pogledaj i ovo Hugh Grant i Annie Eberstein (Foto: Profimedia) Veliki šarmer Unatoč skandalu s prostitutkom i uhićenju osvojio je 20 godina mlađu suprugu, grijesi iz prošlosti nju ne zanimaju

Nekadašnji holivudski zavodnik zanosnih plavih očiju trenutno odmara u susjednoj Italiji, točnije u Rimu, sa suprugom Annom Elisabeth Eberstein, a upravo se tijekom njihove šetnje gradom dogodio incident.

Naime, Grant je u jednom trenutku nepoznatoj ženi istrgnuo mobitel iz ruke, jer je mislio da ga snima, a zanimljivo, slavni glumac bio je jednako uzrujan kao i njegova supruga. Talijanski mediji brzo su objavili snimku na kojoj se čuje Annin glas i nimalo laskave riječi koje su izašle iz njezinih usta.

"Oprostite, što to radite? Baš lijepa, glupa p****", izjavila je Anna, dok je njezin puno poznatiji suprug nadodao: "Nemojte stajati ispred moje supruge". Tada joj je zgrabio mobitel iz ruke.

Ta žena zove se Luisa Melara, a radi se o voditeljici tvrtke za komunalni otpad koja je u tom trenutku snimala radnike kako bacaju građevinski otpad. Za talijanske medije izjavila je i kako uopće nije prepoznala slavni par. "Kada mi je zgrabio mobitel iz ruke, uzela sam ga nazad i rekla mu da je vrlo nepristojan te kako sam na čelu kompanije za skupljanje otpada u Rimu."

Ovo definitivno nije prvi skandal slavnog glumca. Nitko još uvijek nije zaboravio kada je uhvaćen u akciji s prostitutkom dok je još bio u vezi s Elizabeth Hurley, a u svega 15 mjeseci glumac je dobio čak troje djece. Naime, njegova sadašnja supruga, a tada djevojka Anna bila je trudna u isto vrijeme kada i hostesa Tinglan Hong.

Glumac ima ukupno petero djece, a sve ih je dobio nakon 50. godine života, dok je u bračnu luku prvi put uplovio tek prošle godine u svibnju na tajnom vjenčanju sa švedskom producenticom kojoj je ovo prvi javni ispad.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sistine Stallone (Foto: Instagram) Sistine Stallone (Foto: Instagram) Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL +7 Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Celebrity Kći Sylvestera Stallonea objavila dosad najseksi fotografiju iz Hrvatske, uživa na čarobnom Visu


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene