To su pravi frajeri!

Nemaju problema s pokazivanjem nježnije strane: Tko su najveći romantičari među našim Vatrenima?

Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (FOTO: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Instagram) Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Duje Ćaleta Car (Foto: Instagram) Danijel Subašić i djevojka (Foto: Instagram) Danijel Subašić i djevojka (Foto: Instagram) Antonia Bozza (FOTO: Danijel Subašić Instagram) Ivan Rakitić i supruga (Foto: Insatgram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) +2 Tin Jedvaj (Foto: Instagram) Galerija

Domaći nogometaši na ovom su Svjetskom prvenstvu pokazali svoju drugu stranu.

Domaći nogometaši na ovom su Svjetskom prvenstvu pokazali svoju drugu stranu.

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Samo dobra vibra Ćorluka objavio fotografiju svoje Franke u još neviđenom izdanju, ona mu poručila: "Baš ti hvala"

I dok na terenu iz utakmice u utakmicu pokazuju svoju žestinu i snagu, nakon što odu s terena, domaći reprezentativci nemaju problema s pokazivanjem svoje romantičnije strane.

Tome u prilog idu brojne njihove objave na društvenim mrežama, posebno sada za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva, u kojima se često zahvaljuju svojim boljim polovicama na bezuvjetnoj ljubavi i podršci onda kada im to najviše treba.

Jedan od njih je svakako i službeno proglašen najzgodnijim hrvatskim nogometašem, Vedran Ćorluka, koji pjevačicu Franku Batelić ljubi više od 6 godina, a nakon prvenstva odvrst će ju i pred oltar u njezinoj rodnoj Istri. "Proslava velike pobjede s mojom damom", napisao je Vedran ispod posljednje fotografije, a radilo se o pobjedi Hrvatske nad Engleskom.

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Zaljubljen je i mladi nogometaš Duje Ćaleta-Car koji već neko vrijeme ljubi lijepu dubrovačku pravnicu Adrianu Đurđević koja ga je također bodrila u Moskvi s prijateljicama. Njegov profil prepun je njihovih fotografija, a u zadnjoj Instagram priči plavokosu je ljepoticu nazvao "najvećom podrškom".

Ćaleta Car Adriana (Foto: Instagram) Ćaleta Car Adriana (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Iako vratar Danijel Subašić brani gotovo sve pokušaje protivnika da zatresu hrvatsku mrežu, on se sam šali kako je njegova žena "najbolji golman, jer mu sve brani". Radi se o njegovoj partnerici Antoniji Bozzi s kojom je u ljubavi više od 16 godina i kojoj je nedavno putem Instagrama uputio riječi koje želi čuti baš svaka žena: "Moja žena. Moja stijena. Moja kraljica", #ljubavsezoveimenomtvojim.

 

A post shared by Danijel Subasic (@danijel.subasic) on

Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri mogu se pohvaliti filmskim početkom svoje ljubavne priče, a zaljubljeni Ivan često na društvenim mrežama podsjeća suprugu koliko mu znači njezina bezuvjetna podrška. Podsjetimo, on se u nju zaljubio nakon što mu je poslužila kavu u jednom hotelu noć prije nego je potpisao ugovor sa španjolskom Sevillom 2011. godine. Za Ivana je to bila ljubav na prvi pogled, a već tada je rekao bratu da će 'oženiti ovu konobaricu'. Vjenčali su se 2013. godine te imaju dvije kćeri. "Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno. Ni George Clooney ne bi to bolje izveo", jednom je prilikom izjavio, a često ističe i kako je Raquel njegov život te kako je s njom baš sve moguće.

 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

I mladi Tin Jedvaj ne propušta priliku da se pohvali svojom lijepom i pametnom djevojkom Dinom Dragijom, čiju je sliku s diplomom nedavno objavio na Instagramu kako bi svima pokazao koliko je ponosan na nju. "Anđeo čuvar", često joj zna tepati 22-godišnji igrač njemačkog Bayer Leverkusena koji nema problema niti s malim iznenađenjima za svoju dragu poput ruža i balona.

 

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene