27-godišnja Natalija je bila na nekoliko utakmica Paris Saint-Germaina, a prije par dana je Neymaru emotivnom porukom čestitala rođendan.

Galerija


Manekenka hrvatskih korijena, Natalija Barulich, na svom Instagram profilu je potvrdila vezu s Neymarom nakon nekoliko mjeseci otkad su svjetski mediji počeli o tome nagađati.

Vezani članci Natalia Barulich Zanosna Hrvatica plijeni pažnju svjetskih medija vezom sa slavnim nogometašem i slikama bez odjeće Natalia Barulich Španjolski mediji raspisali se o Neymarovoj djevojci, pišu da je kći zagrebačkog biznismena

27-godišnja Natalija je bila na nekoliko utakmica Paris Saint-Germaina, a prije par dana je Neymaru emotivnom porukom čestitala rođendan. "Svi znaju koliko je izniman tvoj talent, ali kada bi samo mogli vidjeti koliko je tvoje srce predivno. Poštujem te", napisala je manekenka Neymaru.

Par je odradio i zajedničko fotografiranje u Parizu, a detalje su objavili i na društvenim mrežama.

Neymar nije prvi slavni muškarac koji je pao na Natalijinu ljepotu jer je dosad bila u vezi s kolumbijskim pjevačem Malumom, s kojim je prošle godine posjetila Hrvatsku. Njihovu posljednju zajedničku fotografiju Natalia je na društvenim mrežama objavila u kolovozu prošle godine.

"Djelomično sam Hrvatica! Veliko je zadovoljstvo biti u ovoj predivnoj zemlji prvi put", napisala je uz fotografiju iz Dubrovnika.

Slavna milijarderka pozirala gola i pokazala sve obline: "Zamislite da ste ovako zgodni"

Pobjednici emisije Ples sa zvijezdama komentiraju svoj nastup: 'Jel' ti to mene prozivaš?!' 🤬