"Djevojke su pozvane na vrlo prljav način", smatra poznata bivša manekenka.


Justin Bieber još je uvijek glavna tema svih medija. Nakon odlično odrađenog koncerta glazbenik se zabavljao u jednom zagrebačkom klubu, a zabavu je nastavio u hotelu. No, nije Bieber tulumario sam. Tamo su mu se pridružile i zgodne Hrvatice koje su prije druženja s pjevačem nosile reviju poznate domaće dizajnerice.

Manekenke su navodno pile piće u klubu u koji je potom došla i ekipa pjevačevih glazbenika, poslije i sam Bieber. Prethodno su stigli pjevačevi zaštitari zbog kojih su djevojke morale napustiti separe. A kada je Bieber otišao, one su opet došle i upoznale se s pjevačevom pratnjom. Poslije su s njima otišle u kombi, krenuli su u restoran, gdje im se pridružio i sam Bieber. A potom su svi zajedno otišli u njegov apartman.

Justin Bieber napustio Zagreb (Foto: Jurica Galoić/PIXSELL)

Zabava u društvu ljepotica trajala je do sitnih jutarnjih sati, a detalje zabave znaju sam Bieber i manekenke koje su prije druženja s pjevačem morale potpisati ugovor o tajnosti. Ipak jedan dobro upućen izvor otkrio je detalje druženja.

"Fotkanje na takvim privatnim druženjima je strogo zabranjeno. Zaštitari odmah skaču, stalno su tu. Sve nadgledaju. Ja sam na jednom od takvih druženja nešto pokušala slikati, no posebno su me upozorili da prestanem. Uvijek ima i nemoralnih ponuda. Jel' koja prihvaća, to je njezina stvar. Neću ulaziti u to. No, u svakom slučaju naravno da je curama drago da tako upoznaju popularne ljude. Raste ti cijena, svakako. Možda uspostaviš i kontakt, uvijek dobro dođe. Pogotovo kada si vani", otkrio je izvor za Slobodnu Dalmaciju.

Druženje djevojaka s Bieberom prokomentirala je i bivša manekenka Tihanu Harapin-Zalepugin."Djevojke su prozvane na vrlo prljav način", kazala je tek kratko Harapin-Zalepugin.