postala youtube senzacija!

Svi pričaju o mladoj Hrvatici koja je oduševila žiri njemačkog talent showa, njezin nastup pregledan je preko milijun puta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatica Katarina Mihaljević postala je senzacija na YouTubeu nakon spektakularnog nastupa u njemačkom talent showu.

Hrvatica Katarina Mihaljević (21) oduševila je žiri njemačkog talent showa "The Voice" svojom izvedbom pjesme "Driver's License" pjevačice Olivije Rodrigo.

Preko noći je postala YouTube senzacija i njezin nastup je već pregledan više od milijun puta, a njezin glas članovi žirija opisali su kao dar s neba. 

Video Katarinina nastupa pogledajte ovdje.

Svi su je htjeli u svojem timu, no ona je odabrala Sarah Connor, koja joj je, kako kaže, omiljena njemačka pjevačica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Mihaljevic ✞ (@katarina.mihaljevicc)

"Bila sam skroz uzbuđena, nervozna, premda mi se to na pozornici baš i nije vidjelo. Drhtala sam. Ali uspjela sam kontrolirati tremu, a čim počnem pjevati, trema nestaje. Bilo je predivno. Stajati na takvoj pozornici i pjevati bilo je neopisivo. Pogotovo kad tu sjedi i sluša te jedna od najdražih pjevačica", kazala je Katarina za časopis Fenix.

Katarina je, inače, rođena u Kupresu i ima hrvatske korijene, a živi u njemačkom gradu Darmstadtu i nastup je posvetila svojoj sestri koja boluje od Rettova sindroma.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Miloš Biković - 9 Miloš Biković - 6 Miloš Biković - 5 Miloš Biković - 1 +8 Miloš Biković (Foto: Instagram) Celebrity Srpski miljenik žena prvi put u javnosti s novom djevojkom, pogledajte kakva mu je to ljepotica zarobila srce!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene