Glavne zvijezde serije Jennifer Lopez i Ray Liotta pukom srećom izbjegle su tragediju.


Naoružani muškarci upali su jučer na set popularne serije 'Nijanse plave' u kojoj glavne uloge imaju Jennifer Lopez i Ray Liotta. Muškarci su otvorili su vatru na glumce i ekipu serije, a u pucnjavi srećom nitko nije ozlijeđen.

Glavni glumci izbjegli su ovaj nemili događaj jer su nekoliko trenutaka prije pucnjave napustili snimanje. Policija je odmah zatvorila set i uhvatila napadače i tako spriječila krvoproliće.

 U trenutku pucnjave na licu mjesta našla se glumica Kathryn Kates koja se spremala za snimanje neposredno prije incidenta. U jednom trenutku u prikolicu su joj došle dvije asistentice i ispričale joj što se događa, piše Hollywood Life.

Shades of Blue, Jennifer Lopez (FOTO: Getty)

"Zaključale smo vrata. Pokušala sam zvati policiju, ali u tom trenutku su počeli lupati na vrata. Bilo je jezivo, samo nekoliko sekundi prije toga čula sam pucnjavu", otkrila je glumica i dodala da se sve smirilo kroz pet minuta.

Na setu je bio i glumac Warren Kole koji je trebao snimiti svoju posljednju scenu. Nakon pucnjave snimanje je zbog sigurnosti odgođeno.