Slavni na Twitteru

'To je strašno, ne mogu ni pričati, bio je tako dobar tip...'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mladog glumca Coryja Montheitha, koji je preminuo u 31. godini, mnogi su voljeli. Evo što su poručile njegove kolege hollywoodske zvijezde na Twitteru.

Pogledaj i ovo showbuzz Strašan gubitak Mladi 31-godišnji glumac pronađen mrtav!

Vijest o smrti glumca Coryja Montheitha potresla je Hollywood. 31-godišnji glumac najpoznatiji je po ulozi u seriji 'Glee', a mnoge hollywoodske zvijezde uputile su posljednji pozdrav Coryju putem Twittera.

>> 31-godišnji Cory Monteith pronađen mrtav!

'Bez riječi sam. I to iz najgoreg razloga', piše pjevačica Taylor Swift. 'Molim se za njegovu obitelj. Ovo je strašno. Ne mogu ni pričati', piše glumica Kaley Cuoco. 'RIP Cory Monteith...nevjerojatna tragedija. Molite za Leu', poručuje glumca i pjevačica Demi Lovato koja misli i na Coryjevu djevojku Leu Michelle koja je isto vjerojatno u šoku.

Kylie Jenner napisala je 'R.I.P Cory', kao i njezina sestra Kim Kardashian: 'Upravo sam čula za smrt Coryja Monteitha. Tako tužno. Molim se za njihovu obitelj, i za Leu isto. Riječi ne mogu opisati kako se oni sada osjećaju.'

Glumica Nina Dobrev: 'U šoku sam zbog ovih vijesti, moje misli idu Coryjevoj obitelji i prijateljima. Poštujmo njihovu privatnost i pustimo ih nek' tuguju.'

'RIP Cory Montieth... Bio je tako dobar tip, to je tako tužno'... piše voditelj Mario Lopez. 'Vidjela sam ga prošli tjedan u New Yorku, izgledao je tako sretno. Strašno...', piše u nevjerici glumica Sophia Bush.

31.godišnji glumac Cory Monteith prođen je mrtav u svojoj hotelskoj sobi u Vancouveru u Kanadi. Bio je sam, a prema šefu policije Dougu LaPardi, nije bilo znakova nasilja u sobi.

Cory je u hotel stigao 6. srpnja, no nije odsjeo kod djevojke Lee Michele s kojom je zajedno viđen nekoliko dana poslije 9. srpnja na odmoru u Meksiku. Još nema nikakvog službenog uzroka smrti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene