Prave dive

Nema tko se za njima nije okrenuo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada je u pitanju Martin Scorcese, teško je navesti nekoga od glumaca s A liste koji nisu radili sa slavnim redateljem. Mnoge hollywoodske zvijezde okupile su se njemu u čast.

Hollywood obožava glamurozna događanja, te odavati počast uspješnim ljudima iz svijeta filma. Gotovo cijela A lista glumaca okupila se u Los Angelesu kako bi slavila redatelja Martina Scorsesea.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 1 ''ikona!'' Nova fotografija Salme Hayek u badiću ima gotovo pola milijuna lajkova na Instagramu: ''Kako možeš biti tako zgodna?''

Kako je dizajnerski brend Gucci bio domaćin cijelog događaja, glumice Kate Hudson i Salma Hayek blistale su u seksi haljinama s njihovim potpisom. 34-godišnja Kate i 47-godišnja Salma otkrile su leđa – nema tko se nije okrenuo za njima!

>> Kate Hudson se zabavljala na modnom snimanju

Događaj nisu propustili ni novopečeni roditelji Fergie i Josh Duhamel koji su se pojavili usklađeni u crnom, dok je glumica Drew Barrymore blistala u šarenoj kreaciji. Glumica Amy Adams pokazala je svoju zlatnu stranu, Kate Beckinsale odabrala je plavičastu haljinu izvezenu šljokicama, dok je Nicole Ritchie bila zavodljiva u prozirnoj haljini, Rosie Huntington-Whiteley bila je gotovo neprepoznatljiva u prevelikoj crnoj haljini, dok je Olivia Wilde blistala nakon objave o trudnoći.

Događaj nije propustio ni Robert Downey Jr. sa suprugom, a slavni Leonardo DiCaprio pozirao je s Martinom Scorseseom. Više u galeriji!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene