Manekenka i zvijezda TV showa na društvenim je mrežama objavljivala što radi tijekom izolacije, a prisjetila se i svih stvari zbog kojih je zahvalna životu.

Galerija


Bivša djevojka vlasnika Playboyeva carstva Hugha Hefnera i bivša zečica Holly Madison prošetala se Los Angelesom u vrućim hlačicama te pokazala svoju zavidnu figuru dok je šetala svoga psa. Paparazzi su je uhvatili dok je išla u posjet prijateljici, a iako su mjere protiv koronavirusa još na snazi, nije nosila zaštitnu masku.

Vezani članci Crystal Hefner, Nathan Levi Emotivnom objavom prisjetila se pokojnog supruga od kojeg je bila mlađa 60 godina, a sada ljubi mlađahnog inženjera Slika nije dostupna Nije sve seks i zabava. Slavna Playboyeva vila krije i mračne tajne

Manekenka i zvijezda TV showa na društvenim je mrežama objavljivala što radi tijekom izolacije, a prisjetila se i svih stvari zbog kojih je zahvalna životu.

"Nisam nikada ni pomislila da će mi najveći događaj u danu biti prošetati psa", napisala je u opisu jedne objave na Instagramu.

Holly se proslavila nakon što je u svojim memoarima te TV seriji opisala kako joj je bilo živjeti u Playboyevoj vili pet godina. Jedna od Hefnerovih djevojaka postala je nakon što se u njegovu vilu uselila 2001. godine, a upravo on kontrolirao je njezine financije te joj nije dao da zarađuje izvan njegova carstva.

Dok je bila u vili, borila se s depresijom, a u memoarima je istaknula da se osjećala zarobljeno. Madison kaže da nitko ondje nije primijetio koliko je bila usamljena i tužna te da ju je Hefner potpuno kontrolirao. Smetalo joj je što su se žene iz vile u javnosti predstavljale kao manje inteligentne te ih se ponižavalo. U knjizi je prikazala potpuno drugačiju priču od one koju javnost zna.

Nakon što su ostale službene Hefnerove djevojke otišle iz vile, Holly je postala broj jedan. Dok je bila s njim u vezi, govorila je kako se želi udati za njega i roditi mu djecu, a on je govorio da će biti s njom do kraja života. Ipak, brak mu nije bio opcija.

Manekenka je kasnije pričala da nikada ni s kime više neće biti u vezi jer je sretna sama te joj muškarac ne treba.

Brzo se predomislila. S Pasqualeom Rotellom zaručila se 2012. godine, a godinu kasnije rodila je njihovu kćer. Vjenčali su se u Disneylandu, kasnije su dobili i sina, no rastali su se 2018. godine.

Kontroverzni ljubitelj velikih mačaka htio je da ga glumi Brad Pitt, no ulogu je uzeo drugi slavni glumac