Nevjerojatan umjetnik

Zvijezde se opraštaju od glumačke legende: ''Posljednji veliki div filmskih heroja predao se beskrajnoj slavi''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sylvester Stallone, Steven Spielberg, Jamie Lee Curtis i Danny DeVito prisjetili su se Kirka i istaknuli kako je obilježio njihov život.

Mnoge su holivudske zvijezde na društvenim mrežama odale počast glumcu Kirku Douglasu, koji je preminuo u srijedu u 104. godini.

Pogledaj i ovo Jamie Lee Curtis i Michelle Yeoh ''Ne mogu vjerovati!'' I u 65. godini raskošnim dekolteom do pupka opravdala je status seks-simbola, a onda je uslijedio i sočni poljubac s kolegicom!

Sylvester Stallone (73) podijelio je plakat iz Douglasova filma "Šampion" iz 1949., u kojem je tumačio boksača.

"Kirk Douglas!!! Posljednji veliki div od mojih filmskih heroja predao se beskrajnoj slavi. Nevjerojatan umjetnik! Onakav kakve više nećemo vidjeti!" napisao je Stallone.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KIRK DOUGLAS!!! The last great giant of my cinema heroes has passed on to Infinite glory. Amazing artist... the likes of which we will never ever see again!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Redatelj Steven Spielberg oprostio se od glumačke legende fotografijom na kojoj je pokraj Douglasa dok prima počasni Oscar 1996. godine.

"Kirk je očuvao svoju karizmu filmske zvijezde do kraj svog divnog života i počašćen sam što sam bio malen dio njegovih posljednjih 45 godina. Nedostajat će mi njegove pisane bilješke, pisma i očinski savjeti te njegova mudrost i hrabrost, njegov rad koji je oduzimao dah. To će me inspirirati ostatak mog života", napisao je Spielberg.

Zvijezda franšize "Zvjezdane staze" George Takei također se prisjetio Douglasa, koji je bio jedna od posljednjih zvijezda zlatnog doba Hollywooda.
"Douglas je bio glumac nagrađen Oscarom i dobitnik Predsjedničke medalje slobode, a za mnoge je predstavljao šampiona jer je proživio dug život ispunjen brojnim pričama. Bio je obožavan i voljen i nedostajat će nam", podijelio je Takei na Twitteru.

Redatelj i glumac Rob Reiner istaknuo je kako će Kirk zauvijek biti ikona u holivudskom hramu.

"Riskirao je svoju karijeru kako bi ukinuo crnu listu u Hollywoodu. Moja ljubav ide njegovu sinu, mom prijatelju Michaelu i cijeloj obitelji", napisao je Reiner.

Danny DeVito objavio je kako je bilo lijepo družiti se s Douglasom i da je proživio 103 godine na Zemlji, što odlično zvuči. Glumica Jamie Lee Curtis prisjetila se Kirkova hit-filma "Spartak" i napisala emotivnu objavu.

"Volim te, Spartače, kao oca kojeg nikad nisam imala. Imala sam oca i volio te kao što te je cijeli svijet", podijelila je Jamie.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“I love you Spartacus, like the father I never had.” Antoninus I did have a father and he LOVED you as the world loved you. Your Passion.Talent. Politics. Family. Art. Strength. I grew up with the Douglas boys. My love to Anne and all his family from mine.

A post shared by Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To my darling Kirk, I shall love you for the rest of my life. I miss you already. Sleep tight...

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) +2 Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Celebrity Sin jednog od najljepših holivudskih parova ne skida se iz haljina te pršti samopouzdanjem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene