Pod sretnom zvijezdom

Bebe milijunaši: Ovo su najpoznatiji holivudski klinci rođeni u 2018. godini i koje će svijet tek upoznati

Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Profimedia) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Kate Middleton (Foto: Getty) Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) Pippa Middleton (Foto: AFP) +1 Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) Galerija

U 2018. godini dogodio se pravi „baby boom“ među bogatima i slavnima. Drugim riječima, rođene su brojne bebe koje još nisu svjesne da su rođene pod sretnom zvijezdom. Neki su slavni tako postali roditelji po prvi put, dok su se neki već okušali u toj ulozi, neki i više puta.

Ovo su najpoznatije holivudske bebe koje su stigle u ovoj godini.

Pogledaj i ovo Princ William - 1 Sve je iznenadio Princ William javio se na društvenim mrežama prvi put nakon emotivnog videa Kate, no njegova objava nije onakva kakvoj biste se nadali

Kate Upton i Justin Verlander

Jedna od najseksi žena svijeta i njezin suprug Justin početkom studenog potvrdili su da su postali roditelji kćerkice Genevieve koja je došla u gotovo isto vrijeme kada je zgodni par proslavio 1. godišnjicu braka.

Diane Kruger i Norman Reedus

Slavna glumica naprasno je prekinula 10-godišnju vezu te započela onu s Normanom, a samozatajni par početkom studenog dobio je i dijete. Još uvijek se ne zna radi li se o dječaku ili djevojčici, a javnost je ostala zakinuta i za sve ostale detalje.

Kate Hudson i Danny Fujikawa

Slavna glumica u listopadu je po treći put postala majka i to djevojčice Rani. Kate iz propalog braka s rokerom Chrisom Robinsonom ima 14-godišnjeg sina Rydera, dok je sina Binghama dobila iz propale veze s glazbenikom Mattom Bellamyjem.

Kim Kardashian i Kanye West

Treće dijete jednog od najpoznatijih slavnih parova na svijetu, kćerkica Chicago Noel West, stigla je sredinom siječnja, a rodila ju je surogat majka. Reality zvijezda imala je ozbiljnih komplikacija tijekom prve dvije trudnoće te su joj doktori savjetovali da ne bi smjela više rađati.

Kylie Jenner i Travis Scott

Najmlađa pripadnica Kardashian klana, Kylie, 9 mjeseci je skrivala trudnoću, a rođenje kćerkice Stormi potvrdila je sama na Instagramu te videom na YouTube-u. Tata je reper Travis Scott s kojim je Kylie bila tek nekoliko tjedana kada je beba začeta.

Khloe Kardashian i Tristan Thompson

Sredinom travnja u obitelj Kardashian stigla je još jedna beba, djevojčica True. Khloe je po prvi put postala majka, a rođenje bebice ostalo je u sjeni još jednog preljubničkog skandala NBA košarkaša koji iz propale veze već ima sina o kojem se navodno ne brine kako bi trebao. Khloe mu je oprostila.

Chrissy Teigen i John Legend

Jedan od omiljenih celebrity parova sinčića Milesa Stephensa dočekao je sredinom svibnja. Miles ima i stariju sestru Lunu, a par je prethodno godinama pokušavao dobiti dijete te je bio vrlo iskren o tom teškom razdoblju. Ipak, sreća im se osmjehnula, a Miles i Luna prave su zvijezde društvenih mreža, baš poput mame.

Kate Middleton i princ William

Krajem travnja, kraljevski par dobio je treće dijete, sina Louisa. Njegovo rođenje ostalo je u sjeni činjenice da se Kate svega nekoliko sati nakon poroda pojavila pred fotografima sva sređena, u uskoj haljini i na štiklama, što je izazvalo burne reakcije žena diljem svijeta.

Adam Levine i Behati Prinsloo

Manekensko-pjevački par dobio je drugu kćerkicu Gio Grace sredinom veljače. Prije nego je upoznao slavnu Victoria's Secret anđelicu, Adam je bio poznat kao veliki zavodnik, no smirio se uz Behati te svoje dvije djevojčice.

Pippa Middleton i James Matthews

Sestra vojvotkinje Kate Middleton sredinom listopada postala je po prvi put majka, a ona i suprug sinčiću su dali ime Arthur Michael William. Maleni je rođen u istoj bolnici u kojoj je rodila i Kate.

Miranda Kerr i Evan Spiegel

Početkom svibnja roditelji su postali i manekenka Miranda Kerr i njezin suprug, milijunaš Evan Spiegel. Sinčić Hart stigao je kao kruna ljubavi, a par se suzdržavao od seksa sve do braka. Manekenka iz prvog braka s glumcem Orlandom Bloomom ima sina Flynna.

Eva Longoria i Jose Baston

Latino glumica ljubavnu sreću pronašla je u trećem braku s markantnim meksičkim biznismenom. Početkom lipnja glumica je u petom desetljeću postala majka sinčića Santiaga, a svoju sreću ne krije ni na društvenim mrežama na kojima je vrlo aktivna. Joseu je ovo četvrto dijete, jer iz propalog braka s meksičkom glumicom Nataliom Esperon već ima troje djece.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) +5 Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) Celebrity Nekada su im se rugali zbog 25 godina razlike, no među slavnim parom i dalje frcaju iskre

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: AFP) +4 Halle Berry i Gabriel Aubry (Foto: AFP) Celebrity Dekolte u koji se gledalo! Slavna glumica možda nema sreće u ljubavi, ali je stvarno prava ljepotica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene