Novi hit

VIDEO Hoće li uspjeti srušiti rekord?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uspio je postići međunarodni uspjeh, no hoće li mu to uspjeti i dva puta za redom?

Južnokorejski glazbenik Psy koji je u knjigu rekorda ušao s hitom 'Gangnam Style' izdao je u nedjelju novu pjesmu, ovog puta inspiriranu hip-hopom, koja govori o ludoj noći s američkom rap zvijezdom Snoop Doggom.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakav spektakl! Najveće hip-hop legende i R&B kraljica ponovno na okupu, priredili su show za pamćenje i u svima pobudili nostalgiju!

Naslovljena 'Hangover' (Mamurluk), nova pjesma prati Psyja i Snoop Dogga, poznatog po tulumarenju, u noći ispunjenoj pijankama.

Sjećate se njega? Upravo je oborio novi rekord i ušao u povijest!

Psy povraća u nužniku da bi mogao nastaviti feštati, udarajući rukama ritam dok Snoop Dogg izlazi iz kade, spreman za nastavak ludovanja. 'Nije gotovo! Nazdravi i opij se', poziva pjesma.

'Hangover' je izašao na YouTubeu, gdje je 'Gangnam Style' ušao u knjigu rekorda s više od dvije milijarde pregleda. Psy, pravog imena Park Jae-sang, objasnio je da je video za 'Hangover' snimio u samo 18 sati sa Snoop Doggom u Seulu.

Južnokoreanac je bez problema dobio pristanak rap zvijezde u telefonskom razgovoru. 'Pitao me za naslov pjesme, rekao sam mu 'Hangover'. Odgovorio je: 'Ja sam za'', ispričao je Psy. (HINA)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene