Hobiti su stigli u Zagreb, a svečanu su premijeru pratila i brojna poznata lica. Otkrili smo što je to tako čarobno u ovom filmu koji ima sve više poklonika u cijelom svijetu!


Prava gužva nastala je ulaskom u kino dvorane. Hobiti su jedno od najiščekivanijih filmskih ostvarenja ove godine. 'Išao sam toliko daleko da sam išao na set na Novi Zeland. Toliki sam fan', oduševljenje nije skrivao pisac Hrvoje Šalković.

Vezani članci Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Kako su samo narasli: Jolie na premijeru filma stigla s petero djece, jedino se najstariji sin nije pojavio Natalie Portman (Foto: AFP) Nema prebujan dekolte, ali je samouvjereno stigla na crveni tepih s prorezom do pupka

Top 5 filmskih preporuka za nadolazeće blagdane

Hobiti nisu ni na pola puta s premijerama, a već su zaradili milijune dolara. Uz tolike obožavatelje, nije ni čudo. 'Mi smo još kao djevojčice pročitale Hobita i sve dijelove Gospodara prstenova', rekle su sestre dizajnerice brenda Boudoir Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević.

Na filmu je bilo zaposleno 1200 statista, izrađene su 752 perike i 263 brade. A na snimanje je utrošeno 200 milijuna dolara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook