Hladno pivo sutra će svirati na prosvjedu podrške kurikularnoj reformi na glavnom zagrebačkog trgu.


Prosvjed podrške novoj kurikularnoj reformi broji sve više pristalica, a koliko točno, znat ćemo sutra. Prosvjed se održava 1. lipnja u 18:00 diljem Hrvatske. U Zagrebu se prosvjed održava na Trgu bana Jelačića, a povodom toga, nastupit će, doznajemo, Hladno pivo. Mile Kekin nije želio davati izjave povodom nastupa, već nam je kratko rekao kako će sve što imaju, reći na bini. 'Sutra na bini ćemo reći što imamo', poručio je kratko Kekin.

Vezani članci Inicijativa GOOD (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL) GOOD inicijativa poručuje: Ministrica Divjak odustala je od kurikularne reforme Mile Kekin (FOTO: Pixsell) Kekin pokušava djecu zaštiti od zločina: Imam osjećaj kao da je 1992.

Pročitajte i priču o najhrabrijim zvijezdama koje se usude reći na glas što misle.

Osim Kekina, veliku podršku kurikularnoj reformi dali su i Nina Violić, Rene Bitorajac, Mladen Badovinac, Mrle iz Leta 3, Sara Renar, Gabi Novak i Matija Dedić, Mirela Remi Priselac iz Elementala.

Svi oni su, putem društvenih mreža, pozvali ljude da sutra dođu na prosvjed i uključe se. 'Mislim da je bilo dosta šutnje, edukacija je posljednji bastion. I posljednja kap. Upozoravali smo godinama kroz muziku koju radimo, a sada imamo priliku i djelovati. Pridružite nam se u mirnom prosvjedu, bit će to lijep dan za demokraciju!', napisala je Remi uz video.