Par iz prošlosti

Izašla tajna iz prošlosti: 'Imala sam 16, svi mogu naslutiti što smo radili'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U najnovijem je intervjuu progovorila o bivšem dečku i intimnim trenucima.

Hilary Duff američka je pjevačica i glumica, a proslavila se TV serijom Lizzie McGuire. U početku njezine karijere mnogi su je doživljavali kao slatku djevojku iz susjedstva, ali ona je danas uspješna glumica i prije svega ponosna majka sina Luca.

Pogledaj i ovo Hillary Duff Već se vidi trbuščić Obožavana glumica čeka četvrto dijete, vijest je podijelila na poseban način: "Toliko o tihim noćima"

U najnovijem je intervjuu za Cosmopolitan Hilary progovorila o svom bivšem dečku Joelu Maddenu s kojim je bila kao 16-godišnjakinja.

Objavili razvod, no ipak ne mogu jedno bez drugoga!

'On je tada imao 26 godina. Svi mogu naslutitit što smo radili', odgovorila je Duff nakon što ju je novinar upitao kada je izgubila nevinost. 'Bila je to ozbiljna veza, a ja sam bila mlada. Nakon što smo prekinuli trebalo mi je godina i pol da se oporavim. Nisam uživala biti sama', objasnila je glumica.

 

Prošla je godina bila burna kada je u pitanju njezin ljubavni život. Hillary Duff i Mike Comrie najavili su da se rastaju još u siječnju 2014., a pjevačica je sad i podnijela zahtjev za razvod. Slavnog NHL-ovog igrača Mikea Comrieja i slavnu glumicu veže ljubav prema sinu Lucu, ali njihovom je braku došao kraj. 

Hilary Duff će tražiti primarno skrbništvo nad sinom, no želi da i njegov otac ima pravo posjeta. Postoje glasine da je pjevačica zabrinuta zbog Comriejevog tulumarenja i kakav će to utjecaj imati na njihova sina.

Par se vjenčao 2010. uz predbračni ugovor, a sina su dobili 2012.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene