Helena Janjušević i Valentina Walme iz showa "Ples sa zvijezdama" zaplesati će uz Severinu na koncertu u Vodicama.

Galerija


Dobro poznata i zgodna lica naći se večeras uz Severinu na njezinom velikom koncertu u sklopu CMC festivala u Vodicama. Njihova imena su Helena Janjušević i Valentina Walme, a gledatelji su imali prilike upoznati kao plesačice u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama".

Vezani članci Severina nastupila u prepunoj Areni (Foto: Borna Filic/PIXSELL) - 3 Najemotivniji trenutak koncerta: Severina pjevala pjesmu posvećenu sinu, na kraju jedva zadržala suze Severina nastupila u prepunoj Areni (Foto: Borna Filic/PIXSELL) - 3 Severina zapalila prepunu zagrebačku Arenu: Na početku zahvalila majci pa izmolila "Očenaš" i "Zdravomariju"

Helena je u showu plesala s pjevačem Damirom Kedžom, dok je Valentina bila partnerica novinara Davora Garića. Talentirane ćemo pjevačice ovog puta vidjeti u malo drugačijem izdanju i to kao pratnju popularnoj Severini, s plesnom skupinom The Juice.

Djevojke su na društvenim mrežama pokazale kako se zagrijavaju za večerašnji nastup ali i naporno treniraju. Svojim atraktivnim izgledom plijenile su pažnju gdje god su se pojavile, a posebno na generalnoj probi. 

Inače, Severini će ovo biti prvi nastup na vodičkom festivalu gdje će joj biti uručena posebna nagrada za izvođača godine. 

Pjevač podijelio tužnu vijest: ''Preminuo je naš trogodišnji sin, srca su nam slomljena, utjehu tražimo u Bogu''