Helena Christensen često golišavim fotografijama uveseljava fanove na Instagramu.

Galerija


Dankinja Helena Christensen (51) razveselila je obožavatelje otkrivši kako izgleda njezina samoizolacija zbog koronavirusa. 

Vezani članci Zaštita od koronavirusa u Austriji Povratak prema normali: Austrija od sredine lipnja postupno ukida nošenje maski Turisti u Danskoj COVID-19: Danska otvara granice Nijemcima, Norvežanima i Islanđanima

"Zbližavanje s prirodom u kupaćem kostimu", napisala je bivša Viktorijina anđelica pokraj fotografije na Instagramu. Helena je objavom oduševila obožavatelje koji su komentirali kako uopće ne izgleda kao da ima 51 godinu.

"Izgledaš zaista mlado i predivno", "Imaš posebne gene", "Rasturaš socijalno distanciranje","Za nas druge kupaći kostimi trebaju imati više tkanine, mi imamo celulit", "Zanosna si", "Uljepšala si mi dan. To je priroda koju želim vidjeti. Hvala", napisali su. 

Inače, Helena se posljednjih dana hvali kako se socijalno distancirala u u planinama u blizini New Yorka sa sinom Mingusom (20) i prijateljicom Camillom Staerk.

Bivša manekenka, koja ganja karijeru frotografkinje, sina je dobila s glumcem, zvijezdom serije "Živi mrtvaci" Normanom Reedusom (51). Helena i Norman su bili u vezi od 1998. do 2003. 

Ni u 70. godini ne odustaje od ultrakratkih suknji koje više otkrivaju nego sakrivaju