Kakva figura!

Godine su za nju samo broj: Žena koja u šestom desetljeću ima tijelo na kojem joj zavide i mlađe kolegice!

Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) +0 Helena Christensen (Foto: Instagram) Galerija

Slavni model 90-ih godina, Helena Christensen (50), pokazao je da i u šestom desetljeću života ima divnu figuru.

Helena Christensen (50), slavna manekenka i supermodel 90-ih godina u seriji fotografija koje je objavila na svom Instagramu pokazala je kako su godine za nju doista samo broj. 

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski (Foto: Screenshot) Uvijek slatka Emily Trakice mikro badića jedva su obuzdale obline golišave manekenke znane po bujnim grudima

Predivno tijelo i manekenska figura Helenu ne napuštaju ni u šestom desetljeću života, a dokaz su tome i njezine fotografije na kojima pozira u uskom ljubičastom badiću na nepoznatoj tropskoj lokaciji. 

Zanosna Helena na fotografijama baca zavodljive poglede preko ramena, a stražnjica i duge noge u prvom su joj planu. Da se ne srami ni svojih grudi, slavna manekenka pokazala je i fotkama s prednje strane koje otkrivaju njezin duboko izrezani badić koji malo što ostavlja mašti. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌊 💙 @staerkandchristensen 👙

Objavu dijeli Helena (@helenachristensen)

Helena Christensen proslavila se 90-ih godina prošloga stoljeća, kada je bila jedna od vladarica modnih pisti. Lijepa Dankinja svoj uspjeh duguje vitkom tijelu i dugim nogama, a svoju karijeru započela je kao manekenka i misica u rodnoj Danskoj. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No clean towels..?! 🚿 🙄 📷 @solvesundsbostudio @_manabouttownuk @oribe @mariaooolsson

Objavu dijeli Helena (@helenachristensen)

S obzirom na standarde ljepote 90-ih, kada se najviše cijenilo atletski građeno tijelo sa što dužim nogama, Christensen nije trebala dugo čekati da postigne internacionalni uspjeh. Zajedno s drugim slavnim ljepoticama poput Linde Evangeliste, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudie Schiffer i Elle Macpherson, Helena je palila i žarila modnim editorijalima i pistama tog desetljeća, no njezina ljepota očito ne blijedi. 

S obzirom na njezin izgled u 50. godini života, čudi samo kako to da se prekrasna manekenka umirovila jer svojim izgledom i dalje može parirati i mnogo mlađim kolegicama. 

  1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) +7 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Drugačije nismo ni očekivali: Pogledajte kako je završila svadbena proslava Maje Šuput!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene