U svom svijetu

Glumica u rijetkom pojavljivanju s 20 godina mlađim dečkom, poslije propalog braka skriva ljubavni život

Helena Bonham Carter i Rye Dag Holmboe (Foto: Profimedia) Helena Bonham Carter i Rye Dag Holmboe (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Bonham Carter i Rye Dag Holmboe (Foto: Profimedia) Helena Bonham Carter i Rye Dag Holmboe (Foto: Profimedia) Helena Bonham Carter i Tim Burton (Foto: AFP) Helena Bonham Carter i Tim Burton (Foto: AFP) Helena Bonham Carter (Foto: AFP) +0 Helena Bonham Carter (Foto: AFP) Galerija

Helena Bonham Carter, osim po ulogama, poznata je i po 13-godišnjoj romansi s Timom Burtonom.

Glumici su 52, a piscu 32 godine.

Pogledaj i ovo Helena Bonham Carter (Foto: Profimedia) Skroz svoja Život ove neobične dame potresali su skandali i tragedije, a prepoznatljiva je po svom bizarnom stilu

Holivudska glumica i zvijezda serije "Kruna", Helena Bonham Carter, osim po ulogama, poznata je i po 13-godišnjoj romansi s redateljem Timom Burtonom s kojim je surađivala i na brojnim filmskim projektima.

Podsjetimo, Helena i Tim svoju su vezu započeli 2001., a završili 2014. godine. U međuvremenu su dobili dvoje djece, a prethodno je glumica bila u višegodišnjoj vezi s Kennethom Branaghom.

"Svatko ti kažeš kako moraš biti jak, no u redu je biti ranjiv. Moraš poduzeti male korake, a ponekad nećeš ni znati kamo dalje, jer si se izgubio. S razvodom prolazite kroz golemu tugu, jer to je smrt veze i odnosa, što je jako zbunjujuće. Vaš identitet i sve ostalo se mijenja", rekla je glumica nakon prekida.

Ipak, Helena je pronašla novu ljubav s kojom su ju paparazzi prvi put uhvatili u listopadu 2018. godine, a radi se o 20 godina mlađem piscu Ryeu Dagu Holmobeu s kojim je viđena i nedavno u britanskoj prijestolnici nakon šopinga. Par od samih početaka skriva svoju vezu, pa su zajedničke fotografije prava rijetkost.

Helena je tijekom izlaska bila u potpuno prirodnom izdanju, a ni šoping namirnica nije mogao proći bez slojevite odjeće. Naime, glumica je već godinama poznata po osebujnom stilu i slojevitom odijevanju, kao i neobičnim, raščupanim frizurama.

Kako su otkrili izvori bliski glumici za britanski The Daily Mail, par se upoznao prošlog ljeta na jednom vjenčanju na kojem je pisac bio prijatelj mladoženje, a među njima je odmah zaiskrilo. Inače, Rye je potomak bogate anglo-skandinavske obitelji.

Iako su prijatelji glumice bili zabrinuti što je našla toliko mlađeg muškarca, čini se kako je među parom sve u najboljem redu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +2 Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Celebrity Lady Gaga odgovorila na glasine da s Bradleyjem čeka prvo dijete: ''Da, trudna sam, ali...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene